Angela Nicolae: “Nu-mi dau demisia”

6
1548

”NU-MI DAU DEMISIA…” a declarat pentru Gazeta Oltului actualul Prefect, Angela Nicolae.
În urma cu trei luni și ceva, Prefectul de Olt,  profesorul SILVIU NEACȘU, a fost demis nejustificat din funcție de către Viorica Dăncilă. În locul acestuia a fost numită doamna ANGELA NICOLAE, șefa de serviciu resurse umane din Consiliul județean Olt.
În această perioadă scurtă, deși nu avea o experiență mare în administrația publică și de conducere, actualul Prefect de Olt a demonstrat că are valoare și potenta profesională. Cu alte cuvinte, a surprins plăcut și pâbă acum nu s-a facut de râs.
Schimbările de GUVERN, așa cum se anticipează, vor aduce și înlocuirea prefectilor și subprefectilor din toate județele. ”…în maxim 48 de ore de la instalarea guvernului trebuie schimbați prefectii si subprefectii…” declara recent la Caracal, Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Deși prefecții și subprefectii nu trebuie numiți după criterii politice, credem că actuala conducere de la Palatul Victoria va proceda tot ca celelalte guverne: vin ai noștri, pleacă ai vostri, cu sau fără voia lor!
Deja prin târgul Slatinei se vehiculeaza numele noilor prefecți și subprefecti, directori din institutiile județene.
Întrebată ce va face în
actuala conjunctură politica și guvernamentală, doamna Prefect de Olt, Angela Nicolae ne-a declarat: “Merg mai departe, am multe probleme de rezolvat, printre care organizarea alegerilor de duminică. Demisia? Nu gasesc un motiv în acest sens.”
Este interesant de urmărit acest subiect în perioada următoare.
P.C.

6 COMENTARII

 1. Nu vrea sa isi dea demisia,deoarece asa a fost educata de baronul rosu Paul Stanescu..Azi in prima sedinta a Guvernului Romaniei, toti prefectii si subprefectii PSD si ALDE vor fi demisi.Oricum,dupa primul tur al alegerilor presidentiale,PSD-istii vor avea o surpriza mare ,dar foarte neplacuta.Stanescu si Oprescu vor avea viata lui Berila…

 2. Cu mare regret citesc, de ani de zile, tradatoarea si jignitoarea, la adresa noastra, a cetatenilor, expresie : ,,NU-MI AU DEMISIA,,! Este o zicere a unui om slab, bolnav de putere sau ,,tras de sfori,, nevazute, spre rusinea cetatenilor, a sa si a familiei sale.
  De ce nu-ti dai demisia, doamna prefect? Esti mai presus decat legea pe care ai jurat , la investire, sa o aperi si sa o aplici PENTRU CETATENI? Esti cumva,,unsa lui Dumnezeu,, sa fii imuna?
  Chiar nu-ti pasa de imaginea dezolanta pe care o provoci miilor de cetateni care citesc(sper) acest mesaj dezgustator de tradator, tocmai acum in ajunul alegerilor prezidentiale, unde fiecare vot va conta?
  Sau stii ca ai postul asigurat si te doar-n….cot de parerea oamenilor si de imaginea partidului care te-a propulsat, nemeritat, in aceasta onoranta functie politica pentru care nu ai avut nici o experienta decat, eventual, calitatea de membru al PSD si plata lunara a cotizatiei?
  Spre rusinea domniei tale si a celor care te-au pus pe un loc pe care nu il meriti, arunci cu gunoi in onestitatea si demnitatea unor cetateni care au crezut si mai cred inca in valoarea unui PSD nou, transparent si profesionist!
  Nu am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata PSD-ist! Dar nu pot sa ignor valorile reale ale unora dintre membrii PSD olteni, pe care domnia ta, intr-o scarba caracteristic olteneasca si nesimtita, ii faci praf moral si politic, folosind expresia,,NU-MI DAU DEMISIA,,! Ca si dl. Dumitru Florin, care din inspector la finante a ajuns mare subprefect,cu post cu tot, uitand de ceea ce inseamna demnitatea( daca a inteles vreodata acest cuvant onorant) cand i s-a cerut sa paraseasca postul oferit de ALDE Olt, pe care nici el nu il merita!
  Concluzia: dlor PSD-isti, timpul vostru a trecut! IREVERSIBIL…Trebuie sa dati socoteala de tot ceea ce ,,ati realizat,, in ultimii 12 ani de zile, legal si transparent, si sa va ganditi ca orice inceput are si un sfarsit!
  Dar a parasi ,,scena ,,cu fruntea sus, demn si civilizat, este un gest pe care putini dintre voi l-ati invatat in cei 30 de ani de democratie PSD-ista!
  Un sfat si pentru ,,lupii gabeni tineri,, : AVETI GRIJA..MARE GRIJA cu cine veniti in fata noastra! Va asteapta batalii de o ferocitate extrema! Cautati sa nu deveniti tintele noastre, ale cetatenilor, de la inceput,fiindca veti pierde inainte de a va savura,,cafeaua,, cu iz de sampanie la nea Nelu!!!!
  NOI, CEI MULTI SI NEVAZUTI, SUNTEM PREZENTI AICI, TOT TIMPUL.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

 3. Slatineni,sa nu aveti teama si nici indoieli, deoarece toate lichelele din Prefectura,Consiliul Judetean,din toate institutiile Statului roman si din toate primariile judetului Olt au zilele numarate.Doamna respectiva o sa dispara si din functia ei bine platita din Consiliul Judetean Olt,deoarece se stie ca este omul baronului rosu( de invidie),Paul Stanescu… .care acum nu stie cum sa isi ascunda faptele reprobabile savarsite dimpreuna cu neamurile lui si cu toata gasca lui din PSD(Oprescu,Valcov,Firea,Ciocan si multi altii)Dar DNA-ul nu doarme…

 4. Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a dezvaluit, sambata, in cadrul unui intalniri cu romanii din Barcelona, de ce este nevoie ca noul guvern sa faca o reforma de substanta a administratiei publice centrale. Rares Bogdan a dezvaluit cifre revoltatoare despre numarul de consilieri angajati de PSD in ministere si agentii precum si despre umflarea schemelor de personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here