În weekend a plouat cu amenzi

1
122

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii olteni au intervenit la peste 350 de evenimente, au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare a fost de aproximativ 167.000 de lei și au constatat 38 de infracțiuni.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au intervenit în acest sfârșit de săptămână la 357 de evenimente, 294 dintre acestea fiind sesizate prin serviciul 112.
În urma intervențiilor, au fost aplicate 445 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 167.015 lei.
Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 30 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre acestea11fiind pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

1 COMENTARIU

  1. Pe data de 03.11.2019 au fost aruncate artificii de pe domeniul public de articus deasupra bisericii Sfântul Mina. Și din păcate nu este pentru prima data. Dacă nu e pericol de incendiu de ce nu arunca articus din curtea personala deasupra clădirii personale și arunca de pe domeniul public deasupra Bisericii?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here