Fată de 13 ani din Slatina, dispărută

3
708

Polițiștii din Olt caută o fată de 13 ani, din Slatina, care miercuri dimineața a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dispariția fetei a fost sesizată de mama acesteia

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, polițiștii au fost sesizați miercuri după-amiaza de o femeie de 37 de ani din Slatina, cu privire la faptul că fiica ei, Circiumaru Andreea Iuliana, de 13 ani, nu a ajuns acasă de la școală.

Mama fetei le-a povestit polițiștilor că aceasta a plecat la ora 7.20 către școală. „În jurul orelor 14.05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunând că nu vine acasă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Fata are 1,65 metri înălțime, aproximativ 52 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui și ten deschis. În momentul dispariției era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastră și încălțăminte sport de culoare portocalie. Fata avea la ea un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase.

Polițiștii îi roagă pe cei care pot da informații care pot conduce la găsirea fetei să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție, informează Mediafax.

Sursa: stiridiaspora.ro

3 COMENTARII

 1. Ciudat: din ce in ce mai multe disparitii temporare sau, ceea ce este mai grav, definitive!
  Parintii si scoala sunt direct responsabili de aceste enigme.
  Poate si societatea, din ce in ce mai bolnava si mai mintita de clasa politica, are un rol negativ in deciziile pripite ale tinerilor.
  Sunt din ce in ce mai timorat de viitorul nesigur al celor tineri: parinti si dascali, cetateni, ei sunt viitorul acestei tari. Trebuie sa-i ajutam si la bine si la rau! Nu ganditi numai la relatii reci si nejustificate cu ei!
  Noi am trait intr-un mediu organizat, civilizat, pazit de cei care trebuie sa asigure ordinea si siguranta cetateanului pe cand ei traiesc, parca, intr-o alta lume!
  TOTI trebuie sa incercam sa-i ajutam atat cat putem.
  Drama familiilor lor este si drama noastra, a tuturor….Sunt copii de ROMANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here