Angajări masive de directori la ANAF

2
1207

ANAF a scos la concurs 58 de posturi de director, în condițiile în care posturile obişnuite de execuţie sunt blocate de mai mulţi ani, iar instituția are un deficit de personal de circa 15%, scrie Profit.ro.

Potrivit sursei citate, care publică un document al ANAF, printre posturile scoase la concurs se numără cele de directori de regională, directori juridici, directori de colectare, de servicii interne şi şefi de administraţii judeţene fiscale.

Posturile sunt căutate pentru Direcții Generale Regionale a Finanțelor Publice din aproape toate județele.

Campania are loc în contextul în care Guvernul a fost demis, iar preşedintele a desemnat un nou premier pentru formarea de guvern.

Toţi candidaţii trebuie să depună documentele într-un “dosar cu şină”, iar concursul pentru numirea de şefi are loc în timp ce angajările pe posturile obişnuite de execuţie sunt blocate de mai mulţi ani, iar ANAF are un deficit de personal de circa 15% dintr-un total de 27.000 de posturi aprobate pe hârtie, mai scrie sursa citată.

Sursa: stirileprotv.ro

2 COMENTARII

  1. Conform legislaţiei în vigoare, orice post de conducere dintr-o instituţie publică nu poate sta vacant mai mult de nouă luni, dar cu toate acestea există funcţii în cadrul ANAF pentru care nu s-au organizat concursuri de mai mulţi ani de zile.
    Cine a dispus prelungirea perioadei de ,,interimat,, mai mult de noua luni – SA RASPUNDA PENAL concomitent cu retragerea si plata retroactiva a sumelor aferente, primite de cei in cauza!
    CAT NE MAI JUCAM DE-A LEGEA , IN ROMANIA, politicieni?
    Chiar vreti sa ajungeti, TOTI, la DNA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here