Parlamentarii de Olt nu votează moțiunea!

3
122

Marius Iancu îi asigură pe cetățeni că parlamentarii de Olt nu vor vota moțiunea, motivând că primarii olteni, aflați în funcție, au nevoie să continue proiectele începute în localitățile lor.
“Noi, parlamentarii de Olt nu vom vota motiunea. Primarii noștri nu vor să pierdem guvernarea. Au nevoie să continue proiectele începute în localitățile lor, pentru că în fiecare comuna există cel puțin un proiect important pentru dezvoltarea localității respective. Suntem o echipă, decidem împreună și rămânem uniți!” a declarat deputatul Marius Iancu.

Atât Viorica Dăncilă, cât şi Mihai Fifor, Paul Stănescu şi Eugen Teodorovici, consideră că moţiunea de cenzură nu va trece de plenul Parlamentului deoarece Opoziţia nu va avea numărul de voturi necesare demiterii guvernului, 233.

Mai mult, pentru a pune presiune pe o parte dintre semnatarii şi susţinătorii moţiunii, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că viitoarea rectificare bugetară va avea loc vineri, după votul de joi din plenul Parlamentului.

Având în vedere că dezbaterea şi votul moţiunii vor avea loc abia joi, 10 octombrie, liderii PSD consideră că au suficient timp pentru a-i convige pe colegii lor nemulţumiţi de actuala guvernare să voteze totuşi pentru menţinerea guvernului Dăncilă la Palatul Victoria.

Votul moţiunii vor avea loc joi, 10 octombrie; liderii PSD consideră că au avut suficient timp pentru a-i convige pe colegii lor nemulţumiţi de actuala guvernare să voteze totuşi pentru menţinerea guvernului Dăncilă la Palatul Victoria.

Alexandra N.

3 COMENTARII

  1. Normal ca nu voteaza motiunea.Vataful si parvenitul de Stanescu dimpreuna cu toata gasca lor de hoti,curvari si betivi ai soarta pecetluitaDupa ce ca a facut avere ilicita,el vrea sa stea o viata la putere…Stanescu crede ca
    o sa tina toata viata lui cu furatul din banul public…A reusit sa-l copieze pe Ceausescu,punandu-si in functii politice si admmistrative sotia,copiii,nepotii,neamurile,prietenii si toate slugile lui..

  2. D-aia Olltul este sărac si lipsit de proiecte serioase si durabile care sa atraga investitorii,deoarece judetul este condus de o gasca de hoți,curvari,betivi si lacomi de averi.Daca maine Stănescu le spune parlamentarilor de la PSD Olt sa treacă in tabăra lui Ponta,in secunda doi, in corpore vor trece fara sa se gândească in tabăra lui Ponta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here