Proiect handbalistic, la Școala Gimnazială nr. 1 Slatina

0
222

În scopul integrării în societate prin componenta educațională a sportului, Asociația ”OLT SPORT 2016” organizează miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 11:00, proiectul ”Și ei sunt ai noștri”, proiect destinat copiilor  care provin din medii defavorizate.

Proiectul finanțat de Primăria Municipiului Slatina are drept scop  promovarea jocului de handbal în rândul elevilor din învățământul primar. Astfel, echipa de junioare a CSM Slatina va susține un joc demonstrativ, apoi elevii participanți vor fi inițiați în tainele acestui frumos sport de către o echipă tehnică formată din antrenoarele Diana Pîrvu, Iulia Păsărică precum și directoarea unității de învățământ profesor antrenor Georgeta Szilagyi. Clasele participante sunt conduse de învățătorii Geluța Nicola (clasa a III-a A), Ilie Dragu (a III-a B) și Eugenia Comănoaia (a IV-a A).

Toți participanții vor primi din partea organizatorilor tricouri personalizate, medalii, diplome precum și mingi de handbal, pentru continuarea activităților sportive de profil în viitor.

Acțiunea care este organizată pentru al treilea an consecutiv va avea loc la Baza Sportivă Sintetică a Școlii Gimnaziale nr.1 din Slatina. Inițiatorii speră ca un număr cât mai mare de copii să facă pași importanți către acest sport deoarece orașul nostru este unul din orașele cu vechi tradiții handbalistice, de trei ani echipa feminină a Clubului Sportiv Municipal activează în elita sportivă a țării ”Liga Florilor”.