Apelurile suspecte dintre Dincă şi şeful de la Permise Olt. Poliţistul-şef a intrat în concediu medical

0
563

Şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, audiat de către poliţiştii delegaţi la Caracal, după ce între acesta şi Gheorghe Dincă au existat mai multe apeluri în perioada anterioară morţii Alexandrei, şi-a luat concediu medical.

Subprefectul judeţului Olt, Florin Dumitru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, aflat în subordinea Prefecturii Olt, Florin Hoară, a intrat în concediu medical începând de vineri, 27 septembrie.

Înainte, Hoară a avut trei zile de concediu de odihnă.

„Din datele pe care le avem de la Serviciul de Permise Auto, Florin Hoară a avut trei zile de concediu de odihnă în această săptămână. Cererea a fost făcută pentru zilele de marţi, miercuri şi joi. De azi (vineri – n.r.) domnul Hoară este în concediu medical, după cum ne-a precizat locţiitorul dumnealui”, a spus Florin Dumitru.

De asemenea, subprefectul de Olt a precizat că luni se va discuta la Prefectura Olt dacă se că impune vreo măsură în cazul şefului Serviciului de Permise Auto.

„Prefectul de Olt participă la şedinţa cu prefecţii din ţară şi va reveni luni la birou. Luni va exista probabil şi o discuţie privind situaţia şefului de la Serviciul de Permise Auto”, a spus subprefectul de Olt.

Joi, şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a fost audiat de către poliţiştii delegaţi la Caracal,după ce între acesta şi Gheorghe Dincă au existat mai multe apeluri în perioada anterioară morţii Alexandrei,au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, Florin Hoară, şeful Serviciului Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, a fost audiat în calitate de martor în cursul zilei de joi.

Audierile au venit în contextul în care pe telefonul lui Gheorghe Dincă erau mai multe apeluri către şi dinspre Florin Hoară. Surse apropiate anchetei spuneau că ar fi vorba despre mai multe apeluri, acestea fiind date într-o perioadă mai lungă de timp.

Contactat de MEDIAFAX, Florin Hoară a spus doar că a fost audiat în calitate de martor, fără a da alte detalii despre cauză.

Potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX, poliţistul a spus anchetatorilor că discuţiile ar fi fost legate de achiziţionarea unui teren.

Sursă: www.mediafax.ro