Cazul Caracal. Imagini cutremurătoare cu Luiza. „Numai eu știu unde e”

1
412

Noi imagini cu Luiza Melencu au fost postate de prietenii îndurerați.

Prietenii Luizei Melencu încă speră ca fata se va întoarce acasă. Între timp, îi scriu mesaje și publică imagini frumoase cu ea.

Prietenii și familia Luizei Melencu speră în continuare că adolescenta de doar 18 ani se va întoarce acasă. Nimeni nu vrea să creadă că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deși el a recunoscut crima.

Prietenii Luizei Melencu au publicat noi fotografii în care apar alături de ea.

„Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fiți în viață și tu și #AlexandraMeceșanu“, au scris prietenii Luizei.

Gheorghe Dincă ar fi stat de vorbă cu colegii de celulă în Arestul Central și ar fi adus vorba și despre una dintre victimele lui, Luiza Melencu. Potrivit unor surse, Dincă a făcut destăinuiri de față cu deținuții cu care împarte celula.

„Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, ar fi spus Gheorghe Dincă.

„Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării. Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Sursa: evz.ro

1 COMENTARIU

  1. Doamne fereste! Cand imi va creste fetita ce fac? Mi-e si teama sa o las afara, daca o tin in casa nu e bine, trebuie sa iasa sa exploreze.. .doamne… acum are 6 ani si tot ce fac este pentru ea, sa aibe un viitor cat mai bun.. ii cumpar de acum jocuri educationale si va sfatuiesc pe toti parintii sa faceti la fel! Ajutati-i sa se dezvolte pentru viitor, au nevoie de asta… (daca ajuta pe cineva, am gasit site-ul asta minunat pentru astfel de jucarii si jocuri https://artofplay.ro/ )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here