Marius Oprescu, președintele executiv PSD Olt, cere demisia lui Ghizdeanu

7
1169

Marius Oprescu, președintele executiv al Partidului Social Democrat Olt, critică lipsa de obiectivitate și transparență a Președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, Ion Ghizdeanu, în alegerea și stabilirea investițiilor unităților administrativ teritoriale din județul Olt, prevăzute prin programul național FDI (Fondul de Dezvoltare și Investiții).

„Primarii județului nostru și-au pus toată speranța în dezvoltarea localităților lor, prin accesarea acestui program de investiții, iar Ion Ghizdeanu și-a bătut joc de ei, prin lipsa de obiectivitate și transparență demonstrate în selecția discreționară, dedicată și absolut preferențială a proiectelor depuse. Aș vrea să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt și să explice concret cum poți respinge proiecte vitale pentru olteni.

Considerând că este un afront asupra locuitorilor noștri, care cred în oportunitățile de dezvoltare pe care FDI le-a promis, îi cer demisia din funcția de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și îi invit pe Ghizdeanu, Andrei Iordache și «Pisicu′» să conducă această campanie electorală cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate. Le dau chiar și programul de activități.” – a declarat Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

Alexandra N.

7 COMENTARII

  1. De fapt primarii si seful lor de gasca sunt suparati ca nu pot pune mana pe malai..
    Oricum, Kovesi este cu ochii pe hotiii si coruptii din PSD…

  2. Da, e supărat, ca nu mai poate firmele de casa ale lui Stănescu sa ia bani pe licitații măsluite, va recomand sa vedeți reportaj făcut ce cei de la recorder, sa vedeți jaf, și furt de fata, cu firmele de casa ale PSD olt

  3. Cacatii caco_mentatori anteriori, in loc sa planga ca nu mai vin bani pentru dezvoltarea judetului, dau dovada de prostie. In loc de creier au cacat. Banii trebuiau sa vina la mai multe localitati.

  4. Dupa ce ca au furat din banul public fara limite,acum lacomii din PSD vor sa puna mana pe toti banii comunitatilor. Preșul de la C.J. Olt,Oprescu si toti primarii PSD-ului din Olt se agita ca un pepsi ca nu apuca sa puna din nou mana pe banii Statului roman ca isi vilele si casele de vacanta ale amantelor…Stiu ei de ce se fac scandal pentru bani,deoarece PSD-ul pe zi ce trece pierde puterea politica si admnistrativa.Oricum,multi dintre cei care au furat din banul public si si-au facut averi ilicite vor avea soarta excentricul Ilie Alexandru, ex-văcar, care si-a făcut averea din nimic și a pierdut-o din prostie și naivitate, a ajuns la pușcărie și a murit falit.

  5. Nu stiu de ce tot incearca Oprescu sa impresioneze prostimea cu acesta atitudine de fariseu,ca pana in luna martie 2020,in mod sigur, o sa cada sandramaua PSD-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here