ISU: „Cupa 13 Septembrie” la volei

0
190

În cadrul activităților organizate cu ocazia Zilei Pompierilor din România, joi, 12 septembrie, începând cu ora 10.00, în sala de sport a Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, au desfășurat „Cupa 13 Septembrie” la volei.

În competiție s-au înscris echipe de la ISU Olt, IJJ Olt, CFPP Slatina și Baza Militară 99 Deveselu.

La finalul întâlnirilor, echipă Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina a reușit să se claseze pe primul loc, podiumul fiind completat de echipele ISU Olt și Baza Militară 99 Deveselu. Diploma fairplay a fost oferită echipei IJJ Olt.

Premiile au fost acordate de doamna Angela NICOLAE, Prefectul județului Olt, domnul Florin DUMITRESCU, Subprefectul județului Olt și domnul Colonel Adrian TĂNASE, Inspectorul Șef al ISU Olt. La festivitatea de premiere au participat și domnul Comisar șef Cătălin FLORESCU, Directorul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, domnul comandor Răzvan BRĂTULESCU, comandatul Bazei Militare 99 Deveselu și domnul Colonel Vicențiu SPĂTARU, Șef serviciu în cadrul IJJ Olt.