CARACAL – Un oraş curat!

0
324

Primăria municipiului Caracal organizează a II a ediție a proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” care vizează igienizarea și ecologizarea localității noastre, protecţia mediului înconjurător, conştientizarea, în rândul cetăţenilor a rolului şi importanţei protejării arealelor naturale şi implicit asupra sănătăţii populaţiei.

Misiunea proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și reprezentanţilor mass mediei pentru curățarea de deșeuri a spațiului public din localitatea noastră.

Astfel, în data de 13 sept 2019, la ora 14,00 se va desfăşura o acţiune care presupune curăţarea spaţiilor verzi şi strângerea de deşeuri de pe raza municipiului Caracal la care sunt invitaţi să participe, în număr cât mai mare, în calitate de voluntari, locuitori ai municipiului nostru.

Prin urmare, vă rugăm să luaţi parte la acest eveniment şi să demonstrăm împreună că manifestăm respect faţă de noi înşine și de mediul înconjurător.

În cazul în care doriți să spuneți DA acțiunii noastre vă rugăm să vă prezentați la ora 13,30 la sediul Primăriei Municipiului Caracal, din Piața Victoriei nr. 10 pentru înregistrare ca voluntar si pentru întocmirea formalităților de protecția muncii.

*Natura nu ne cere să fim geniali, ajunge să fim raţionali!