Clopoțelul a sunat și la Balș!

0
577
În prima zi de școală, arunci când clipoțelul sună din nou, după trei luni de vacanță, primarul orașului Baș, Madalin Ady Teodosescu, a fost lângă elevi, transmitându-le cele mai sincere gânduri. Primarul nu a uitat nici de părinți sau de cadrele didactice, cele care pun primele cărămizi în temelia de succes a oricărui copil.
”Dragi elevi,
Stimate cadre didactice,
Dragi părinți,
Învățământul bălșean este unul cu vechi tradiții. Generații întregi de copii au trecut prin mâinile cadrelor didactice care le-au modelat mințile și le-au ghidat pașii spre viitor.  Ne dorim ca acest lucru să fie recunoscut și să se perpetueze.
Dragi elevi,
Vă încurajez și părinții, familiile, să vă fie mereu alături și să vă sprijine, pentru că un proverb românesc va fi mereu adevărat: Ai carte, ai parte!
Niciodată nu trebuie să vă fie rușine pentru că citiți, învățați, experimentați.
Să nu vă fie rușine niciodată pentru că ați recitat o poezie de Eminescu, pentru că știți între ce ani a domnit Mihai Viteazul, pentru că purtați o conversație în engleză sau pentru că știți care este valoarea lui Pi.
Suntem mândri că avem dascăli care iubesc proiectele noi, care muncesc pentru performanță, elevi care vor fi liderii de mâine, care constituie un exemplu pentru actualii și viitorii colegi.
La început de an școlar vă doresc să fiți mereu învingători, să vreți mereu mai mult, pentru că educația din școală este piatra de temelie în viața de „oameni mari” de mai târziu!
Pe doamnele și domnii profesori și învățători îi îndemn la reușite care să facă cinste tradiției învățământului bălșean și le mulțumesc pentru că au răbdarea, dedicarea și dorința de a forma caractere.
Vă doresc un an școlar plin de împliniri!” a declarat  Madalin Ady Teodosescu.