Cine este candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei

3
633

Mario de Mezzo este candidatul PNL Slatina la funcția de primar. Acesta a fost prezentat oficial, marți, într-o conferință de presă.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a susţinut marți, 3 septembrie, o conferință de presă, alături de președintele PNL Slatina, medicul Viorel Dumitrescu și candidatul PNL desemnat la funcția de primar al municipiului Slatina, Mario de Mezzo.

Candidatura lui Mezzo a fost validată, luni seara, în cadrul şedinţei Biroului Politic Municipal, prin votul tuturor reprezentanților biroului permanent, cu excepţia lui Ionuţ Comănescu, cel care îşi anunţase intenţia de a candida el însuşi la Primăria Slatina, care s-a abţinut.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, spune că decizia de a-l desemna candidat pe Mario de Mezzo nu a fost una tocmai ușoară.

Această decizie a venit în urma unor analize destul de complexe,a unor verificări social politice, a multor discuții cu colegi de-ai noștri și a venit și în urma votului din 26 mai când românii ne-au arătat ceea ce își doresc și noi am învățat din acest vot. Avem foarte mulți colegi în organizația Slatina care ar fi putut fi candidați pentru Primăria Slatina, dar într-un final am decis cu toții să mergem cu Mario de Mezzo pentru funcția de primar al municipiului Slatina. Mario este slătinean de origine. Este născut aici, bunicii lui și străbunicii lui au ajutat la construirea centrului vechi și a multor clădiri din Slatina, că au fost arhitecți, sunt îngropați în Slatina, deci are rădăcini adânci la Slatina. Nu poate nimeni să spună că nu este din Slatina, a spus Liviu Voiculescu.

Vestea desemnării sale drept candidat la funcția de primar al municipiului Slatina l-a onorat și bucurat pe Mario de Mezzo.  Este o propunere care pe mine m-a onorat și m-a bucurat în același timp. Este un proiect în care m-am angajat cu toate resursele mele, cu tot ceea ce sunt, cu tot ceea ce știu, cu tot ceea ce pot și obiectivul nostru, al echipei, este să câștigăm Primăria Slatina și pentru prima dată în 30 de ani să existe administrație liberală la Slatina. Le mulțumesc colegilor din PNL Slatina care mi-au dat votul de încredere și care, și formal și informal, m-au asigurat că mă sprijină și sunt alături de mine, a declarat de Mezzo.

Mario de Mezzo are 42 de ani, s-a născut la Slatina în anul 1977, locuiește în municipiul București, și este membru PNL de aproximativ un an. În ultimii zece ani eu am avut slujbe care nu mi-au permis să fiu membru al unui partid politic. Am lucrat în societatea civilă, director executiv al Fundaţiei Principesa Margareta a României, am reprezentat Uniunea Editorilor din România la Federația Internațională a Editorilor din România și director național la Habitat for Humanity Romania. Aceste slujbe, fiind slujbe de societate civilă, nu mi-au permis să fiu cu carnet de membru, membru al unui partid politic. Însă opțiunile mele politice de dreapta sunt foarte cunoscute de mai bine de 10 ani încoace pentru oricine a avut curiozitatea să verifice. Membru de partid efectiv sunt de aproximativ un an al PNL. În momentul acesta sunt slătinean și formal, cu buletin, cum știți deja. Am o fată care are 17 ani și jumătate și un băiat de 14 ani și jumătate, a adăugat de Mezzo.

Mario de Mezzo a mai fost și membru PSD între anii 2003 și 2004.

 

3 COMENTARII

 1. Alt „om de televiziune” gen Rares Bogdan, care dupa ce a injurat la televizor timp de 15 ani tot ce inseamna politica in Romania, se lanseaza in politica.
  Dupa ce a fost membru PDSR pe vremea primarului Paunescu, acum zice nasoale de PSD, zice nasoale de Gigel Stirbu, de Barna, crezand ca asta inseamna politica in Romania, omul confunda emisiunile tv patronate de Gusa si Rares Bogdan cu viata reala. Dupa 30 de ani lucrurile astea nu mai tin. Vrem fapte , nu vorbe !
  Uitati-va la acel Cumpanasu ! Dupa ce a aparut 2 saptamani la televizor in fiecare zi, la fiecare post tv din grila, timp in care „a injurat” toate institutiile din Romania pana a facut spume la gura, candideaza la cea mai inalta functie in stat ! Din aceiasi categorie facand parte si marele actor, Mircea Diaconu.
  Nu merge asa !
  Revenind la oile noastre, la Slatina e greu spre imposibil sa bati PSD la Primarie, mai ales dupa ce E. Mot a inaugurat cu surle si trambite noul parc de la UM si restaurantul Mc Donald’s, pregateste si constructia unui Mall… e greu sa mai zici nasoale de Mot si sa vrei sa-i iei locul. Nu ai arme sa te bati cu Mot . Tocmai de aceea PNL Olt a aruncat in lupta un „lup” tanar pentru Primaria Slatina, carne de tun pentru Emil Mot.
  Parerea mea !

 2. Hai sa fim seriosi .Cum puteti sa spuneti ca Mario este carne de tun pentru Emil Mot.Nu exista comparatie intre cei doi.Acest baiat Mario este un baiat care a invatat carte ,are mult bun simt ,a reusit in viata prin forte proprii si are o familie frumoasa.El nu a fost lansat nici de mama ,si nu a facut parte din gastile din acest judet.
  De fapt noi oltenii suntem unicat in aceasta tara,cum ne lasam manipulati de 30 de ani de aceeasi.Nu pot sa inteleg cum laudati MC DONALD S.Chiar nu va ganditi la sanatatea copiilor vostri.Putea sa faca un magazin ,un restaurant pentru copii cu produse traditionale romanesti ,cu supe si produse de tara ,nu sinteticele pe care le laudati.Apropp de MALL…..cine va merge sa cumpere din acest magazin , cei , care muncesc pe platformele industriale care au salarii modeste si nu le ajung banii pentru un trai decent.S-au am uitat, vor merge la MALL … PENSIONARII care au pensii de mizerie.A-ti uitat stimate domn sa amintiti de peronul de la Vacanta de care rad toti turisi ce vin in acest oras.Cred ca a sosit timpul sa ne trezim si sa alegem oameni ,onesti,cinstiti,profesionisti ,care nu sunt afiliati la gasti precum CARACAL.

 3. Cu toate ca parerile sunt pro si contra( vezi mai sus) sansele dlui MM de a castiga ,,fotoliul,,sunt foarte reduse.
  Noua ne trebuie un OM (barbat sau femeie) care sa puna saua pe cal: longeviva prezenta a PSD la primaria Slatina trebuie oprita! Cu orice sacrificiu si, mai ales, lipsa de prejudecati.
  Toate fortele politice reformatoare, mai noi sau mai vechi, trebuie sa-si dea mana si sa lase orgoliile deoparte: ,,TOTI PENTRU UNU SI UNU PENTRU TOTI,,!
  Pentru asta trebuiesc incepute discutiile in privat iar cel mai,,autentic,, reprezentant al slatinenilor sa fie primul in lupta contra reprezentantului PSD( dl. Mot nu va mai candida)!
  Cand spun ,,autentic,, ma refer la o persoana cunoscuta de cetatenii mun. Slatina, care a mai facut politica pentru cetateni, care a obtinut si rezultate, care are proiecte in derulare , CARE NU VINE IMPUSA DE TE MIRI CINE SI CARE VREA SA FIE PRIMARUL SLATINEI SI AL SLATINENILOR!
  SAU PRIMARITA…..BLONDA!!!!!!
  Mult succes competitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here