Mădălina Ghenea, o nouă apariție răvășitoare la Veneția

0
451
Olteanca Mădălina Ghenea continuă să impresioneze la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. După ce a reușit să se facă remarcată la prima apariție pe covorul roșu din acest an la o premieră plină de staruri de la Hollywood și supermodele, Mădălina a continuat în același ton.

Mădălina Ghenea a reușit și de data asta să atragă privirile asupra sa, la premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului: Joker, cu Joaquin Phoenix în rolul principal.

Modelul a ales o rochie care i-a pus perfect trupul în valoare. Ținuta, în nuanțe de arămii, metalizată, cu paiete în zona bustului, a plasat-o pe un loc fruntaș în topul celor mai sexy prezențe de pe covorul roșu.

Rochia decoltată i-a lăsat și un picior la vedere, pentru un plus de sex appeal.

În aceeași zi, Mădălina a mai avut încă doua look-uri la fel de reușite. La petrecerea Vanity Fair, cu tema “alb și negru”, și-a făcut apariția într-o rochie neagră elegantă, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase.

Pe timpul zilei, la un alt eveniment, a fost “lady în red” într-o ținută androgină.dalina a mai avut încă doua look-uri la fel de reușite. La petrecerea Vanity Fair, cu tema “alb și negru”, și-a făcut apariția într-o rochie neagră elegantă, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase, potrivit celor de la ProTV.