ȘOC în CAZUL CARACAL! „Fetele TRĂIESC”. Anunțul despre LOCUL unde se află TINERELE

0
1412

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a revenit cu noi previziuni! De această dată și-a spus punctul de vedere în legătură cu dispariția Alexandrei Măceşanu, fata răpită de Gheorghe Dincă. 

Aceasta a scris pe blogul personal că fata este în viaţă şi va fi găsită, relatează Spynews.ro.

Maria Ghiorghiu susține că a auzit un glas care o informa faptul că Alexandra Măceşanu nu se află în România.

„Categoric fetele nu sunt moarte! Dincă minte precum respiră, ca să-i acopere pe alţii din reţeaua de traficanţi. Aşa cum am mai scris într-un alt articol, Luiza va apărea şi va vorbi. (…) Alexandra este în viaţă si caută să prinda momentul…
Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu văd undeva pe o strada imensă, în faţa unei clădiri mari pe care o vedeam doar de pe la colţuri ca înălţime, văd oprită o motocicletă solidă, iar pe Motocicleta echipata corespunzător şi cu o cască din culorile alb şi negru pe cap, stă nimeni altcineva decat Alexandra. Era tristă şi privea cu mare interes spre acea clădire din care, cred că trebuia să iese cineva cu care fata era. Nu am putut recunoaşte locul, dar cred că nu mai este în ţară de mult timp. Era un loc cu niste străzi impecabile, deşi era un amurg afară, se vedea cum totul era perfect în acel loc; nu era o zonă sărăcăcioasă,ci dimpotriva, era o zonă de lux”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Mai mult, clarvăzătoarea spune că şi Luiza trăieşte și urmează să fie găsită și face apel la autorităţile să le caute, căci nu ar fi moarte, ci duse într-o altă ţară.

Sursa: b1.ro