Cel mai modern restaurant McDonald’s din țară, deschis la Slatina. Oferte speciale pentru clienți, la deschiderea restaurantului McDonald’s

0
2628

McDonald’s Romania a deschis, miercuri, primul restaurant McDonald’s din județul Olt, la Slatina. Restaurantul este cel de-al 79-lea care se deschide la nivel național, și cel mai modern din țară, potrivit directorului general McDonald’s în România, Daniel Boaje.

Sute de slătineni au stat, miercuri, preț de zeci de minute în fața primului restaurant McDonald’s din Slatina, situat în vecinătatea fostului oficiu poștal de pe bulevardul A.I. Cuza colț cu strada Tunari, așteptând marea deschidere pentru a comanda renumitele feluri de mâncare. Restaurantul este amplasat pe terenul fostei Unități Militare.

La evenimentul inaugural, alături de directorul general McDonald’s în România, Daniel Boaje, au mai fost prezenți primarul municipiului Slatina, Emil Moț și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Despre noul restaurant deschis la Slatina, directorul general McDonald’s în România, Daniel Boaje, a declarat: „Este al 79-lea restaurant, devine un pic de clișeu, dar sunt foarte mândru să spun că este cel mai modern restaurant McDonald’s din România. Este un restaurant dedicat activităților de familie. Familiile sunt foarte importante pentru noi.  Restaurantul are loc de joacă, camere de petreceri, camere de petreceri pentru copii și o echipă care este dedicată interacțiunii cu familia în restaurantele McDonald’s obiectivul fiind de a asigura un pic de timp, de calitate pentru fiecare dintre membrii familiei, că este vorba de copii, bunici, părinți și cine mai reușește să vină la McDonald’s. Aș vrea să mulțumesc încă o dată domnului primar Emil Moț și reprezentanților comunității locale pentru că am fost primiți cu foarte mult entuziasm, încă de la anunțarea acestei inaugurări și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitatea locală”, a conchis Boaje.

Iată că promisiunile autoritățile locale și în spetă ale primarului municipiului Slatina, Emil Moț, de aducerea în oraş a celebrului restaurant McDonald’s nu au fost vorbe-n în vânt. Edilul șef al municipiului Slatina susține că va continua strategia de atragere a investitorilor pentru ca Slatina să devină un reper important pe harta dezvoltării orașelor mari.Le mulțumesc celor de la McDonald’s pentru acest nou restaurant, pentru primul restaurant din Slatina. De mult timp încercăm să aducem acest restaurant în Slatina și iată că în sfârșit s-a întâmplat și astăzi Slatina este pe harta orașelor mari, orașelor puternice, orașelor importante, atât din România, cât și din toată Europa. Vreau să vă spun că noi la Primăria Slatina am înțeles cât de important este mediul de afaceri și de aceea am realizat să zic așa un mediu sustenabil, un mediu clar, o politică fiscală clară fără să schimbăm taxele și impozitele în fiecare an și de aceea tot ce înseamnă investițiile în Slatina au venit, vor veni și noi le vom sprijini pe toate”, a declarat Moț.

Șeful administrației județene, Marius Oprescu, este convins că, în următoarea perioadă, locuitorii județului se vor putea bucura și de alte investiții.

„Felicit Primăria Slatina în primul rând pentru deschiderea către mediul de afaceri. Așa cum spunea și domnul primar predictibilitatea taxelor și impozitelor, sprijinul pentru investitori, au fost lucruri importante care au dus la deschiderea rapidă a unui McDonald’s în Slatina, un  lucru dorit de copii și cetățenii din Slatina de foarte mult timp. Iată acest lucru s-a realizat. Sunt convins că în perioada următoare vor mai fi astfel de investiții și astfel de oportunități pentru slătineni datorită deschiderii primăriei către acești investitori. Le mulțumesc celor de la McDonald’s că au venit și în Slatina și să aibă vânzare bună”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Oferte speciale pentru clienți la deschiderea restaurantului McDonald’s

Restaurantul din Slatina deține 106 de locuri în interior, dintre care 14 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, ideală pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 94 de locuri pe terasa exterioară. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea de calitate la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

Restaurantul din Slatina va funcționa zilnic, între orele 7:00 – 24:00, timp în care clienții se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé, precum și de preparatele iconice McDonald’s. Iar cei mai nocturni dintre  slătineni își pot comanda burgerii preferați oricând de la Drive-Thru, acesta fiind deschis în permanență, chiar și pe timp de noapte, cu excepția anumitor sărbători legale.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s Slatina își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 26-28 august: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafe tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Noul restaurant a fost inaugurat în urma unei investiții de 9 milioane de lei și a oferit comunității locale 70 de locuri de muncă.