Se caută nume pentru parcul de la Unitatea Militară

7
679

Proiectul „Votează numele parcului TĂU” ia start astăzi, 13.08.2019 și se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina care în contextul inaugurării celui mai mare și mai nou parc al orașului nostru, doresc să-și aducă o contribuție în alegerea denumirii acestuia.
Vă aducem la cunoștință faptul că până în data de 27.08.2019 fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unității militare.
Vă reamintim faptul că aveți puse la dispoziție cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora după cum urmează:
• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;
• Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;
• Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;
• Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);
• Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru;

În vederea monitorizării constante și eficiente a sondajului, până la finalizarea acestui proiect, respectiv 17.08.2019, ora 12:00, zilnic la ora 15:00, pe această pagină se va încărca o fotografie care să conțină datele statistice ale sondajului creat pe pagina web a primăriei municipiului Slatina.

7 COMENTARII

 1. Parcul se afla pe amplasamentul fostei unitati militare in curtea careia se afla statuia generalului EREMIA GRIGORESCU, cel care a comandat Armata 1-a romana in luptele de la Marasesti din 1917. Ar fi un omagiu potrivit adus marelui comandant de osti!

 2. Din moment ce a fost pus in fata de papusarii PSD-ului…Emil Mot nu stie niciun fel de istorie si politica a Romaniei.Daca parcul s-a contruit pe amplasamentul unei vechi unitati militare cu traditie,ar fi moral si legitim,acest parc sa poarte numele unui comandant de osti din perioada celor Doua Razboaie Mondiale,respectiv al unui Rege al Romaniei..Ma mir ca nu a venit Mot cu ideea ca parcul sa poarte numele tatalui lui ideologic Ion Iliescu…

 3. Parcul Spagii
  Parcul Baronilor
  Parcul PSD
  Parcul Stanescu si acolitii
  Parcul PCR
  Parcul Stalin si Poporul rus, libertate ne-au adus
  Parcul I.V. Stalin
  Parcul Prostilor

 4. Parcul Eroului Sovietic Necunoscut
  Parcul Valcov si acolitii
  Parcul Asistatilor Social
  Parcul Votantilor PSD

  Propunere: intrarea in parc sa se faca pe baza carnetului de partid PSD (cei care au carnet de membru PCR beneficiaza de banca proprie). Interzis accesul in parc membrilor USR sau simpatizantilor/votantilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here