Minore din Caracal, forțate să facă sex cu manageri austrieci și soldați americani de la Deveselu: „Am cerut ajutor. Îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”

8
2067

O nouă anchetă, marca Libertatea, scoate la iveală detalii uluitoare despre traficul de carne vie și despre rețele care racolau minore, pe raza municipiului Caracal, fete de 14-16 ani, „servite” soldaților americani de la baza Deveselu și managerilor austrieci din zonă, pentru servicii sexuale contra cost. Una dintre victimele din 2012 a povestit, pentru Libertatea, cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, dar aceștia ”îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”. 

Fetele au crescut mari și s-au întors ca să-i arate pe bărbații care le-au abuzat . ”A tras drugul la ușă și, apoi, m-a bătut cu pumnii și picioarele, ca să fac sex cu el și după aceea cu clienții”, a povestit M. polițiștilor.  M. se născuse și crescuse în Deveselu…

Anchetatorii știau în detaliu ce se întâmplă la Deveselu

Minorele le-au povestit încă de atunci anchetatorilor cine erau clienții la care le pasau traficanții, după ce interlopii le băteau și le șantajau. ”M-a filmat făcându-i sex oral cu telefonul și a spus că o să trimită CD-ul la părinți dacă nu mă duc la clienți”. Când plăteau traficanților pentru sexul cu fete abuzate și minore, clienții înșiși comiteau o infracțiune.

”Clienţii pe care cei doi (traficanții – n.r.) îi aduceau erau de regulă cetăţeni americani şi austrieci care lucrau pe raza municipiului Caracal – cetăţenii austrieci, la consolidat diguri, şi pe raza comunei Deveselu – cetăţeni americani, la baza militară”, este declarația anexată la dosar a uneia dintre fete. 

Când au pornit dosarul, cei de la DIICOT Olt au explicat judecătorilor, în cererea de arestare a clanului ”Cocoș”, că cele 16 fete minore exploatate sexual erau livrate nu doar românilor, ci și multor cetățeni străini.

Sursă: www.a1.ro

8 COMENTARII

  1. Numai la americani si autrieci??? Pentru ce si-a facut deputatul Ciocan sauna la fosta casa a armatei de la blocurile mapn Deveselu? Cine ii facea masu lsi alte servicii in cameara de relaxare de langa sauna?

  2. Astia ori erau nebuni la cap ori senili ori credeau ca recapăta sănătatea emotională cu minore.Niste ticăloși la salariile si pozițiile lor să abuzeze minore.

  3. Cristian Diaconescu zice ca in 2012 nu erau americani la Deveselu. Americanii s-au apucat de modernizarea bazei incepand cu 2013. Fake news preluat si de Sputnik. Daca e fake news atunci Tolontan ar trebui intrebat de sanatate si ale cui jocuri le face.

    • Nu sunt Cristi Conea si nici macar nu sunt din Caracal dar cunosc mult mai bine situatia decat toti fricosii speriati de psd care vorbesc in soapta si la wc ca pot fi auziti si isi pot privilegiile si locurile de pupat din dosul lui Ciocan sau al primarului anofel, care nu a fost in stare sa faca o aviochimica sa scape orasul de tantari. Sper ca de la anul psd sa fie istorie si sa vad cum caracalenii ametiti mai voteaza inca 20ani acest partid care nu va mai fi.

  4. Si ziaristi primeau bani de la clanuri ca sa nu scrie despre aceasta mafie nu numai politicieni si politistii , toti au fost si sunt in continuare o organizatie mafiota de care nu spunem niciunul . de exemplu stie cineva ca medici primesc spaga pentru serviciile care sunt platiti regeste , stie cineva ca politisti examinatori primesc spaga ca sa treaca cursantii orasul cu toate ca si ei sunt platiti regeste si ies la pensie la 45 de ani ? Nu stie nimeni nici ziaristii

  5. Acum sa mai ceară județul romanați cur intelectualii de frunte ai Caracalului să formeze curent de opinie format de josnicii bănari angajați pe banii contribuanililor parlamentari,scriitori, popi si angajatori de prostituate.

  6. Esti prost informat sau rău intentionat , presa locală din Olt nu poate lupta cu mafia, nu are oamenii si mijloacele necesare . Nu vedeți cat de puternică este caracatita.Nici acum nu se face mare lucru,se taie cate un tentacol care se reface in timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here