Oltul are subprefect în persoana lui Dumitru Florin

9
2102

În cadrul ședinței Guvernului din 8 august s-a luat hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Olt de către domnul Dumitru Florin.

9 COMENTARII

 1. Vorbim dupa 10 august….Functionarii publici si angajatii din institutiile Statului numiti si angajati pe criteriul de rudenie,prietenie si servilism politic,respectiv sotiile,copiii,prietenii,amantele si lipitorii de afise electorale,ar fi cazul sa plece acasa…

 2. speram sa rezolve s.c.articus.s.r.l care doar dupa propriile interese FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE au transformat un magazin acum PATRU ANI in:
  -zeci de garsoniere in regim hotelier
  -apartamente in regim hotelier
  -4 sali de evenimente cu capacitate 1200 locuri unde se parcheaza pe trotuarele din tot cartierul cu 4 tambaluri cu muzici diferite pina in zori.
  -magazin
  patroana ENE SANDA se lauda ca are pile care o acopera si face ce doreste, pile inclusiv la inspectia judiciara. mai grav este ca politia recunoste perturbarea linistii publice, masele considerabile de cioburi aruncate pe domeniul public si poarta si curtea vecinilor, recunoate confiscarea unui cartier intreg cu masini lipite de garduri si de peste tot si dau din umeri neputinciosi in 99,9% din cazuri politia se DERANJEAZA DOAR dupa ce s a apelat inainte 112, si atunci suntem certati noi cetatenii de ce nu am mai rezolvat , deoarece politia NU POATE DERANJA EVENIMENTELE.mentionez ce de 4 ani
  -avem blocat accesul la proprietate
  -pentru ajunge acasa suntem obligati sa trcem peste mase de cioburi
  -suntem pusi in imposibilitatea de a dormi de galagia de la cele patru tambale cu muzici diferite pina la ora sase dimineata, NUNTILE SE DESFASOARA IN STRADA cu mese lipite de casosabil unde se bea si fumeaza si nuntasi imprastiati pe toata strada cu pahare in mana
  -sunt 6 usi care se deschid continuu direct spre casa mea zgomotul infernal avand valori vesnic variabile in functie de nr de usi care se inchid, deschid continuu
  -vecinii sunt spionati cu drone deasupra proprietatii
  -se arunca cu artificii inclusiv de pe trotuar
  -incurajati de pilele cu care se lauda si sprijinul politiei locale si 99 % a politiei au trecut la amenintarea cu moartea a vecinilor, la BATAIA vecilor, AMENINTAREA CU MOARTEA si injurii si hartuirii fara incetare, inclusiv ultraj.
  articus detine si fabrica de mobila si fabrica de saltele si ZERO LOCURI PARCARE DE PATRU ANI.
  O poate cineva pe ene sanda cind spune ca banii si pilele o sprijina in ORICE??????????????????

 3. Domnule contribuabil, imi pare rău să îți spun dar esti un om slab ! Există foruri superioare ale polițiștilor, există ministere de resort si există Parchet unde se pot formula plangeri penale. Cucoana aruncă cu vorbe goale iar tu si alti slabi pun botul. Ce trebuie să faci este doar să scrii, SĂ ȘTII CUM SĂ SCRII și să trimiți plangeri, petiții la toate instituțiile abilitate : MAI, Parchet, Garda de Mediu, Politia locală-Disciplina in Constructii etc.
  Iți spun clar : la politiști le este teamă să o sanctioneze pe cucoană, nu trebuie să deranjeze nicio nuntă, trebuie doar să dea sanctiune persoanei juridice care organizează evenimentul. Dar pentru asta iti trebuie sange in instalație. Ascultati-mă, nu sunt manjiți, sunt timorați și slab-pregătiți !
  Eu inteleg ce spui si sincer m-aș lupta pana in panzele albe, Nu trebuie decat sa știi ce spune legea si cum să ataci legal. Așa doar sunand la 112, vine un politist care spune ca nu are ce face si pleacă, nu rezolvi nimic. De exemplu primul pas ar fi ca a douia zi ar fi să depui o cerere scrisă la politie să ți se comunica in scris ce măsuri au fost luate urmare a sesizării tale telefonice.

 4. Cum e turcul…si pistolul.
  Adica un PSD in degringolada totala, multi ,,capi,, vor fi in plasa DNA in mod sigur!
  Personal il cunosc pe noul subprefect ALDE dar nimic nu il recomanda pentru aceasta functie temporara decat SANTAJUL ALDE la Guvernul Romaniei, care se dovedeste, inca o data, incapabil sa gestioneze o situatie de criza…politica.
  Spuneam si repet: este inceputul sfarsitului incompetentei, necinstei, dezonoarei, hotiei si tradarii PSD – ALDE!
  Cetateni, va rog sa va exprimati opiniile intr-un mod cat mai vehement fata de ceea ce se poate numi : JIGNIREA NATIONALA SI LOCALA! MAREA TRADARE PSD – ALDE!
  A venit, tarziu…foarte tarziu, timpul competentei, meritocratiei si profesionalismului.
  Numai prin VOT putem incerca sa reformam clasa politica locala, incompetenta si tradatoare a intereselor noastre.
  Doamne ajuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here