Elevii de 10, premiați de autorități

3
1165

În cursul acestei zile, elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională dar și la Bacalaureat au fost premiați de primarul municipiului Slatina, Emil Moț. Fiecare elev a primit suma de 1.000 lei.

“Astăzi facem un lucru pe cât de frumos, pe atât de normal: premiem toți copiii din Slatina care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat.
Este un semnal de încurajare pe care vreau să îl transmit tuturor generațiilor viitoare: școala este un element esențial pentru educație, pentru viitor și pentru o șansă întotdeauna mai bună în viață.
Felicitări elevilor model, felicitări profesorilor îndrumători, felicitări părinților!
Continuați să fiți un model pentru noi, continuați să ne faceți mândri!” a declarat Emil Moț.

3 COMENTARII

 1. Diletantul asta de Mot,dupa ce ca este un parvenit,acum se face ca nu pricepe in ce situatie se afla Romania.De fapt,acest diletant a fost impins in fata de catre parvenitul de taran de la Visina.Prin aceasta iesire,Mot incearca sa induca in eroare electoratul si sa sugereze ca PSD nu este vinovat de niciun dezastru social,politic,economic si financiar,ci de vina ,vezi Doamne,este Opozitia..Dar faptele ii contrazic pe cei de la PSD.Asadar,Mot ar fi cazul sa isi faca bagajele din functia de primar…

 2. Copiii era bine sa fie primiti de Mot imbraccat in costum si cu tricolorul in diagonala…Dar nu stie taranul ce este sofranul…Din pacate,rimarul s-a imbracat precum un manelist.Normal sa fie asa,deoarece are fata de manelist,dar si atitudine de manelist..

 3. speram sa rezolve s.c.articus.s.r.l care doar dupa propriile interese FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE au transformat un magazin acum PATRU ANI in:
  -zeci de garsoniere in regim hotelier
  -apartamente in regim hotelier
  -4 sali de evenimente cu capacitate 1200 locuri unde se parcheaza pe trotuarele din tot cartierul cu 4 tambaluri cu muzici diferite pina in zori.
  -magazin
  patroana ENE SANDA se lauda ca are pile care o acopera si face ce doreste, pile inclusiv la inspectia judiciara. mai grav este ca politia recunoste perturbarea linistii publice, masele considerabile de cioburi aruncate pe domeniul public si poarta si curtea vecinilor, recunoate confiscarea unui cartier intreg cu masini lipite de garduri si de peste tot si dau din umeri neputinciosi in 99,9% din cazuri politia se DERANJEAZA DOAR dupa ce s a apelat inainte 112, si atunci suntem certati noi cetatenii de ce nu am mai rezolvat , deoarece politia NU POATE DERANJA EVENIMENTELE.mentionez ce de 4 ani
  -avem blocat accesul la proprietate
  -pentru ajunge acasa suntem obligati sa trcem peste mase de cioburi
  -suntem pusi in imposibilitatea de a dormi de galagia de la cele patru tambale cu muzici diferite pina la ora sase dimineata, NUNTILE SE DESFASOARA IN STRADA cu mese lipite de casosabil unde se bea si fumeaza si nuntasi imprastiati pe toata strada cu pahare in mana
  -sunt 6 usi care se deschid continuu direct spre casa mea zgomotul infernal avand valori vesnic variabile in functie de nr de usi care se inchid, deschid continuu
  -vecinii sunt spionati cu drone deasupra proprietatii
  -se arunca cu artificii inclusiv de pe trotuar
  -incurajati de pilele cu care se lauda si sprijinul politiei locale si 99 % a politiei au trecut la amenintarea cu moartea a vecinilor, la BATAIA vecilor, AMENINTAREA CU MOARTEA si injurii si hartuirii fara incetare, inclusiv ultraj.
  articus detine si fabrica de mobila si fabrica de saltele si ZERO LOCURI PARCARE DE PATRU ANI.
  O poate cineva pe ene sanda cind spune ca banii si pilele o sprijina in ORICE??????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here