OFLDE Olt, fără președinte

2
1398

“Astazi, 30 iulie 2019, anunt DEMISIA mea, atat din functia de Presedinte al Organizatiei Femeilor Liberal-Democrate (pentru Europa) OFLDE – Judetul Olt, cat si din toate celelalte functii pe care le detin in cadrul Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor (pentru Europa) – ALDE, inclusiv din cea de mebru.

“Va asigur ca politica mea este mai mult despre oameni, printre oameni, cu oameni – despre problemele curente ale comunitatii judetului nostru, despre accesul la educatie si sanatate al oamenilor; si nu in cele din urma, despre accesul la normalitate si la o viata mai buna a intregii noastre comunitati… .”

Aceasta a fost, este si va ramane in continuare, fraza publicata pe website-ul meu, un mesaj de intampinare pentru oamenii care au fost, sunt si vor ramane mai departe alaturi de mine.

In continuare, in cursul acestei saptamani, voi reveni cu mai multe detalii.” a postat Elena Ioțu pe pagina sa de socializare.

2 COMENTARII

 1. A simtit si simte ca ALDE dimpreuna cu PSD-ul trage sa moara..Asta si datorita faptului ca majoritatea celor care ocupa functii de conducere in institutiile publice sunt numiti pe criterii de rudenie,prietenie si de clientelism si servilism politic..

 2. Distinsa doamna respectata a politicii oltene, gestul dvs. este impresionant.
  Justificat, corect si demn, intr-un moment de cumpana al politicii celor pe care i-am votat la alegerile parlamentare din anul 2016 pentru judetul Olt si care, pentru a cata oara, ne-au mintit si ne-au jignit prin tot ceea ce au facut pana acum!
  Este momentul adevarului atat pentru domnia voastra cat si pentru ALTI OAMENI CURAJOSI SI DEMNI: RUPETI-VA DE TRECUTUL RUSINOS SI GAUNOS AL POLITICILOR DISTRUCTIVE FACUTE DE REPREZENTANTI CRIMINALI AI CELOR DOUA PARTIDE : PSD si ALDE!
  Moartea tinerelor ucise sadic de un ,,oltean,, DIN CARACAL, incapabila gestionare a acestei situatii absolut halucinante, demiterea SI NUMIREA INTR-O ALTA FUNCTIE a sefului politiei romane si a altor reprezentanti ai MAI, tergiversarea unor actiuni concrete de depistare si trimiterea spre judecare a TUTUROR VINOVATILOR, LIPSA DE REACTIE A PARTIDELOR POLITICE COMPLICE LA ACEASTA TRAGEDIE NATIONALA, fac din Romania un stat intr-o vadita indisolutie politica.
  Cei perdanti suntem, ca intotdeauna, NOI, CETATENII, pe care nu ii intraba nimeni, nimic!
  Decat , din patru in patru ani, VIN MILOGII, HOTII, BANDITII sa ne cerseasca voturile!
  Pe care. cu mare seninatate , le acordam! Si iata rezultatele: DEZASTRU, INCOMPETENTA, HOTIE PE FATA!
  Dna Iotu Elena, daca vreti sa continuati dragostea si respectul fata de cetateni si problemele lor, alaturati-va unor forte reformatoare si progresiste NOI, care, prin politica lor, vin in sprijinul crezului dvs.
  Gestul dvs. TREBUIE URMAT si de alti politicieni(e) din judetul Olt si din tara CARE TREBUIE SA SCAPE DE HEGEMONIA URATA SI IN PUTREFACTIE a unui sistem corupt si mafiot!
  Dumnezeu sa va ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here