Criminalul de la Caracal este NEBUN! Avem dovada!!!

14
4766

În urma investigațiilor realizate de ziarul nostru, am ajuns în posesia unor documente care demonstrează că Dincă Gheorghe, omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, este NEBUN cu acte. Criminalul a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma Tulburării organice de personaltate pe fond mixt, decompensari disforice (tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului), sindromul de dependență. Acesta a fost internat în următoarele date: 30 Ianuarie 2009; 2 Aprilie 2009; 3 Iulie 2009; 3 Septembrie 2009; 3 Decembrie 2009; 11 Februarie 2010; 15 Aprilie 2010; 16 Septembrie 2010.

14 COMENTARII

 1. Eu cred ca aceasta este fisa medicala a lui C. Smedescu de la gazeta, cel din Caracal este un criminal innascut, antrenat in familie si protejat de imbecilii care paraziteaza Judetul Olt, in calitate de autoritati bugetare.

  • Detalii: in 2010, Medicul Sandulescu Mirela Amalia, nici macar nu era angjata la SJU Slatina, dara sa mai fie si sef de sectie!
   Ce e cu mizeria asta?!

 2. Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell

  Or fi nebun clinic,dar asta nu-i poate sa-i disculpe pe adevarati ,,nebuni,, si hoti care au condus aceasta tara atata vreme.PSD,urmasul partidului comunist din Romania, se face vinovat de aceasta nebunie care are loc in aproape toate institutiile Statuui.PSD este autorul moral al dezastrului social,politic,economic si admnistrativ din tara noastra.In mod deosebit,in judetul Olt sunt la conducere niste diletanti si parveniti.Sub obladuirea lui Stanescu,Valcov si Oprescu si gastii lor din PSD au fost numiti si angajati directori si functionari publici pe baza relatiilor de rudenie,prietenie,apartanenta politica si de servilism…

 3. Si mai exista oameni care sunt impotriva pedepsei cu moartea. Sigur, din pacate / fericire apartinem de UE (cu toate (dez)avantajele ce rezulta de aici. Dar daca astfel de bestii s-ar teme de pedeapsa capitala (condimentata cu pedepse corporale extrem de dure pentru anumite infractiuni, asa cum se intampla in tari cu adevarat civilizate, ca Singapore si Malaezia), poate s-ar micsora cazurile. TOTI care ucid calificat ar trebui ucisi. Si nu doar astia, pedeapsa cu moartea ar trebui introdusa si pentru torturarea animalelor, a violurilor (daca asta are ca efect sinuciderea victimei), etc. Intotdeauna cu biciul si mitraliera se va face ordine, e de cand lumea si pamantul. Daca e bolnav mintal, poate fi neutralizat oricum, ca nu mai foloseste nimanui. Drepturile omului ? Asta nu are drept decat la moarte. Referitor la politie, cei de la Directia de Informatii si Protectie Interna au ca atributii, printre multe altele, supravegherea si monitorizarea felului in care cadrele isi fac datoria, de la cei mici la chestori. DIPI (SIPI Olt, mai exact) ce pazeste ? Ca e rolul lor sa tina Politia sub supraveghere stricta.

 4. ZIARISTII DE LA GAZETA OLTULUI SUNT CRETINI, AVEM DOVADA ! CITITI ACEST PSEUDO-ARTICOL SI O SA VA LAMURITI ! EXISTAU INDICII DE MULTA VREME, DAR ACUM SUNTEM CONVINSI.

 5. Daca a fost diagnosticat cu un asemenea comportament de ce avea permis de conducere, de ce familia nu a anuntat autoritatile despre comportamentul lui ?
  Eu nu cred ca era nebun de legat, stia sa conduca un autoturism , stia sa manance, stia sa ucida animale, stia prea multe avea discernamante in toate si in tot, acel diagnostic i-a fost prescris pentru a lua pensie de invaliditate cred…
  Acesti indivizi care sunt in comunitate alaturi de noi zi de zi sunt considerati sanatosi nu nebuni, acest individ a fost si este un CRIMINAL.

 6. Să credem că si era impotent si bestie.Ce bube ii ieșise pe față.Imbecil complexat ca era exclus de la normalitate si ducea in spate internări multiple in spitalele de nebuni.De regulă astia au si fixație pe zgarcenie ,defect de neam prost.In afară de nevastasa de la parasit pentru turbare nu ii mai ramanea de răpit si violat.

 7. Acest presupus criminal are la terminarea fiecarui gind si emotie o ticalosie .Batranetea si putregaiul interior cu tulpinile latent cancerigene din el il face sa arate ca un măgar alb.Pericol social cand are puterea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here