Președintele Iohannis intervine în cazul de la Caracal

1
741

Președintele Klaus Iohannis va cere în ședința CSAT, de marți, 30 iulie, o anchetă completă privind modul în care a acționat în cazul de la Caracal fiecare instituție responsabilă – se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați – se mai arată în comunicat.

Preşedintele s-a declarat ”profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal” și ”revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice“.

sursa: europafm.ro

1 COMENTARIU

  1. Salariile la stat în România au ajuns la nivelul celor din Polonia și le-au depășit pe cele din Ungaria.Cele din privat sunt cu ani in urma...

    Domnul Presedinte Iohannis sa dea ordin sa se faca audit in toate institutiile Statului..Toti sefii de institutii au fost numiti pe baza relatiilor de rudenie,prietenie si clientelism si servilism politic.In special,in Olt exista o implicare profunda a politicului in numirile si angajarile din toate institutiiile Statului…Tripleta Stanescu-Oprescu-Mot coordoneaza si protejeaza sistemul corupt si incompetent din Olt..Incepand cu Politia,Primariile,Directia de Asistenta Sociala si pana la gradinitele de copii,totul este putred…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here