Fata dispărută din Caracal a sunat la 112?

6
1969

În aceste momente, investigația la casa mecanicului auto, bănuit că le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute în Caracal, este în plină desfășurare. Zeci de polițiști sunt la imobilul de pe strada Craiova, acolo unde au făcut descoperiri tulburătoare.

Surse din anchetă a dezvăluit că una dintre tinerele pe care Gheorghe Dincă le-ar fi răpit a sunat la 112, anunțând că era ținută captivă într-o casă, conform Antena 3.

S-au cerut date de la STS, iar astfel s-a identificat aria în care se afla fata.

Anchetatorii au investigat trei adrese, unde nu s-a găsit nimic, iar abia la a patra adresă, unde au ajuns vineri dimineață, l-au găsit pe mecanicul auto. La locuința lui s-au găsit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine.

Există suspiciunea că fetele ar fi fost tranșate și arse. Nu este clar dacă este vorba despre două victime sau mai multe.

6 COMENTARII

 1. Acest partid al hotilor si escrocilor au promovat in functii oamenii lipsiti de moralitate si profesionalism,Din pacate,complici sunt si cei din presa scrisa si audio vizuala,deoarece sunt servili PSD,mintind prin articolele lor ce valorosi sunt hotii ,diletantii si parvenitii de la Olt….Stanescu,Oprescu,Ciocan,Mot si gasca lor din toate institutiile Statului.In loc sa-i preocupe eficenta si profesionalismul functionarilor publici,pe Stanescu, Oprescu si Mot ii preocupa doar problemele lor personale si de grup,si cum sa ii ridice lui Popas calitatea de Cetatean de Onoare al Slatinei..Asta este o dovada elocventa ca acesti oameni sunt inconstienti, iresponsabili si diletanti .Halal oameni…Acesti conducatori politici si admistrativi,Dancila,Stanescu,Oprescu,Mot si toata gasca lor de hoti,diletanti si parveniti sunt fara personalitate si fara simtul datoriei si al responsabilitatii fata de cetatenii Romaniei, ai judetului Olt si ai Slatinei.

 2. Din nou Oltul in topul nenorocirilor! Cu un prefect in concediu( se aude ca ar fi fost in spital dar asta nu-l scuteste nicicum de demitere), cu un subprefect inexistent decat, eventual , pentru salariu, cu organe locale platite din bani publici ineficiente si revoltator de ,,integrate,, in neadevaruri-ca sa nu spun altceva ceea ce banuieste multa lume-!!!, judetul olt a devenit, sub conducerea,,nemuritoare,, a PSD, UN JUDET MORT SI INFRACTIONAL! NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI NU VEDE , NU AUDE STRIGATUL DE DISPERARE AL CETATENILOR! De la Primarul Mot pana la Prefectul…bolnav, TOTI O APA SI-UN PAMANT!
  Oare , la vot, VOM FI ACEEASI ORBI, SURZI SI MUTI la aceste nenorociri ascunse de panselute si spectacole costisitoare platite din banii nostri firmelor de casa ale PSD?
  NU, HOTARAT! OPINIA PUBLICA, CONSTIINTA FIECARUIA DINTRE NOI VOR FI MAI PUTERNICE DECAT HEGEMONIA NEJUSTIFICATA SI COMPROMISA A UNUI PARTID AL HOTILOR SI AL TRADATORILOR:PSD!
  Si nu partidul in sine cat CEI CARE S-AU COCOTAT IN FUNCTII, FIIND INAPTI ATAT MEDICAL CAT SI PROFESIONAL si care ne-au amagit de 30 de ani de zile, infruptandu-se din averea noastra, a tuturor.
  Dragi cetateni, viitorul vostru, al familiilor voastre depinde TOT DE NOI(VOI)!
  VOTUL POPULAR ESTE ARMA CEA MAI TERIBILA!
  FOLOSITI-O CU STRASNICIE SI DEMOLATI UN MIT: CEL AL INCOMPETENTEI, AL HOTIEI SI AL TRADARII!!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here