Căminul cultural din Găneasa, în flăcări

2
723

În aceste momente, echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș  acționează pentru lichidarea incendiului izbucnit în podul clădirii căminului cultural din Găneasa. La fața locului au sosit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului și la bunurile din interior.

2 COMENTARII

 1. Incompetenta crasa a primarului local, Costea Dumitru, a viceprimarului pensionar, Dinca Emil cat si a multor ,,aerieni,, membri ai Consiliului Local Ganeasa, nescolarizati si pusi ,, pe lista,, de un primar care ,, imprumuta,, fara sa plateasca, lemne din padurea comunei si a statului roman si care numai de primaria locala nu se ocupa, au dus la acest dezastru.
  Cer PUBLIC, ca cetatean, o ancheta a cauzelor care au dus la distrugerea in totalitate a acestui imobil, BUN AL INTREGII COMUNE SI ATRAGEREA RASPUNDERII CIVILE SI PENALE A TUTUROR CELOR VINOVATI!
  Ca in tot judetul Olt, peste tot se simte,,hoitul,, in putrefactie al PSD: oameni incompetenti, hoti care fura voturi, care fura lemne, care au furat si au naruit sperantele si visurile oamenilor intr-un viitor bun si demn!
  Dragi cetateni ai com. Ganeasa, vigilenta voastra nu mai poate fi invinsa de acesti nenorociti, lasi , hoti si tradatori de copii, de tineri , de viitor!
  OPINIA SI DORINTA VOASTRA DE A SCAPA DE ACEST CANCER AL COMUNEI format din cuplul Costea-Dinca TREBUIE SA FIE MAI PUTERNICE DECAT FURTUL VOTURILOR SI PROMISIUNI NEONORATE!
  ORICE INCEPUT ARE SI UN SFARSIT!
  A VENIT TIMPUL RASPUNDERII PENALE PENTRU TOATE FARADELEGILE!
  NU VETI SCAPA, SOBOLANI NENOROCITI, DE BRATUL LUNG SI NEIERTATOR AL LEGII!
  SI MAI ALES DE RAZBUNAREA DIVINA! Aveti familii, copii, parinti…..
  Doamne, judeca-i TU, inaintea noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here