Paul Stănescu, singur împotriva lui Dăncilă

4
1267

La ședința CEx națională s-a supus la vot și candidatura lui Liviu Pleșoianu, care a primit doar un singur vot din partea lui Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui.

Acesta a făcut de fapt un joc pentru a masca atacurile dure pe care le-a avut cu câteva zile în urmă față de primarul capitalei, Gabriela Firea. Precizăm că aceasta s-a retras din cursa pentru Palatul Cotroceni în cadrul Biroului Permanent Național.

Viorica Dăncilă, președinte PSD, a fost propusă și aprobată cu doar două voturi împotrivă, cele ale lui Dumitru Buzatu și Paul Stănescu, președintele PSD Olt. Practic doar liderul social democrat de la Olt s-a opus și se dezice în continuare de candidatura actualului premier la prezidențiale.

Rămâne de văzut. Mulți pesediști din Olt sunt derutați și neliniștiți de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare cu eventualele repercusiuni din partea centrului față de liderii olteni.

Din informațiile noastre, în ultima perioadă și mai ales în cursul zilei de astăzi, mai mulți parlamentari de Olt au fost contactați de către reprezentanți ai Pro România pentru a părăsi PSD și a trece la formațiunea politică înființată de Victor Ponta.

 

4 COMENTARII

  1. Pentru parvenitul de Stanescu ,tradarea si lingusirea sunt un mod de viata specifica comunistilor.In mod sigur,Stanescu o sa treaca cu tot cu neamul si gasca lui de la Olt, in barca lui Victor Ponta..Dar in mod firesc ,diversionistul Ponta o sa faca invers…O sa treaca cu tot cu arme si bagaje la PSD

  2. Este inceputul sfarsitului nu numai pentru Stanescu si gasca lui de diletanti si hoti dovediti de la Olt,ci este si sfarsitul politic si admnistrativ al PSD..Degeaba se chinuie Dancila sa refaca legatura cu scamatorul si mincinosul de Ponta,deoarece soarta PSD-ului este pecetluita.Au promis marea cu sarea,dar romanii sunt tot ultimii din Europa.Adevarata l fata a PSD -ul s-a vazut.Au furat din banul public si au facut pensii speciale pentru presedintii si vicepresedintii de Consilii Judetene,respectiv pentru primarii lor,saracind un popor intreg.Oare,.cand incepe sa se faca bine aceasta Romanie? Se face bine doar atunci cand o sa se desparta definitiv de cei care o mint si o fura ca-n codru, de cei care au chinuit-o ori au slujit lichelelor comuniste si epigonilor lor ,şi nu-şi mai exclude, nonşalant, valorile autentice,pe care ei le-au gonit din tara inca din 30 decembrie 1947… Nu de alta,dar toti care jinduiesc dupa functia suprema in Stat,trebuie sa se priveasca intai de toate in oglinda constiintei si apoi vor afla ca locul respectiv este de fapt si de drept al Suveranei Romaniei…

  3. Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a anunţat că, potrivit celor mai recente statistici, aproximativ 9.700.000 de români sunt plecați în străinătate. Motivele emigrării sunt corupția, calitatea slabă a clasei politice și sărăcia, a spus Intotero.
    „Dintre aceștia, aproximativ 5.600.000 se află în Diaspora, diferența în comunitățile istorice”, precizează Intotero.Asadar,pana cand nu scapam de aceasta ciuma rosie ,care sta pe capul nostru din 1947,noi nu vom avea o viata buna in Romania.Atata timp cat PSD, urmasul direct al Partidul Comunist Roman,sta la putere in orasele si satele Romaniei,noi nu vom putea ca sa traim intr-o adevarata tara civilizata si prospera,cu autostrazi,spitale moderne, fara cadre medicale care cer spaga,cu programe scolare care sa poate sa-i atraga pe copii sa invete din placere..,respectiv cu salarii si pensii decente pentru toti oamenii cinstiti si harnici ai Romaniei..

  4. Chiar dacă băețașii ți-au promis oareșce, bravo, nea paulică maka! Măcar vezi și tu cum e să fii singur împotriva tuturor și poate, deși nu cred, totuși, înveți ceva …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here