Octavian Stănescu, viceprimarul municipiului Caracal, exclus din PSD

1
1127

În după-amiaza zilei de 8 iulie 2019, s-a votat,  în cadrul Biroului Permanent al Organizației Municipale Caracal excluderea din Partidul Social Democrat a viceprimarului Octavian Viorel Stănescu.

Decizia excluderii a fost votată în unanimitate.

Felul în care Octavian Stănescu a încercat să rezolve disputele cu primarul Caracalului, Liviu Radu, dar și modul  în care și-a dus la îndeplinire atribuțiile de viceprimar au fost principalele motive pentru excluderea acestuia din PSD.

Alexandra N.

1 COMENTARIU

  1. O mare gafa sau eroare politica! Un tanar ambitios, de perspectiva, caracalean get-beget, fiu al unui sportiv de performanta, iubit si stimat de multi dintre cei din generatia lui ( Pantrase!), care nu a vrut sa se lase ,,calcat,, de talibanii rosii din Caracal! Acest gen de abuzuri politice va fi cantecul de lebada al PSD Caracal…si nu numai! Nu contest sub nici o forma rezultatele PSD in Caracal dar, cu acest stil dictatorial impus nu se poate face performanta! Trebuie adusi oameni NOI; tineri de perspectiva, cu idei si ganduri despre a noua viziune politica, curati si fara schelete prin sertare!
    Si unul dintre acestia este dl. TOTO Stanescu ! Ferice de partidul care doreste reformarea clasei politice actuale si ,,va pune mana,, pe un asemenea tanar de VIITOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here