Administrația Caracaleană continuă acțiunea de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale

2
552

Primăria Caracal a demarat acțiunea de reabilitare și modernizare a unor străzi și trotuare din localitate. În prima etapă a programului de reabilitare și modernizare a infrastructurii a intrat strada Dragoș Vodă și Calea București pe care a fost pus covorul asfaltic, se află în curs de finalizare strada Ștrandului care va beneficia în totalitate de covor asfaltic, după care va fi supusă procesului de reabilitare și modernizare strada Mihai Eminescu. Conform celor declarate de către reprezentanții Primăriei Caracal, contravaloarea acestor lucrări se ridica la suma de 16 miliarde lei vechi și va fi decontată din bugetul local. După finalizarea acestor lucrări, acțiunea de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale  în municipiul Caracal, va continua cu cea de-a doua etapă a programului.

Doru Tudor

2 COMENTARII

  1. FIrmele deputatului Ciocan trebuie sa aiba de lucru pe bani publici, in rest numai de bine. Deoarece primaria nu face nimic pentru combaterea tantarilor, fac un apel pentru caracalenii de bine sa strangem fonduri si sa facem o campanie aviochimica din bani privati pentru a arata cat de incapabila este conducerea psd a orasului care nu a auzit de bolile pe care le tot transmite aceate insecte, poate ne spune dr. Radu

  2. Reabilitarea blocurilor la fel ca in Slatina. Aleile dintre blocuri,locuri de joacă, câinii care ne mușcă copiii .Toate astea vă sunt cunoscute domnule primar PSD-IST ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here