Baronul Oprișan, huiduit la congresul PSD

0
624

”Bulă” a dat startul la huiduieli…!

Delegația de la Olt s-a aflat lângă delegația de la Teleorman, în primul rând în sală, la congres, pentru că ei au fost printre județele cae la alegerile trecute, europarlamentare, au ocupat locurile fruntașe.

Normal, aproape de prezidiu, de microfoanele care au fost puse acolo s-a auzit foarte clar când primarul comunei Colonești, Nicolae Stana, poreclit de toată lumea ”Bulă” a dat tonul huiduielilor împotriva lui Marian Oprișan, baronul de la Vrancea.

Trebuie spus că imediat după ce Oprișan a fost huiduit de delegația de la Olt s-a apropiat Mihai Fifor, care a fost ales secretar general al partidului, și i-a strâns mâna primarului de la Colonești, felicitându-l pentru gestul său. Chiar dacă ulterior acesta nu a recunoscut fățiș acest lucru, așa s-au derulat evenimentele.

Precizăm că principalii lideri politici în frunte cu Dăncilă au fost prezenți la delegația de la Olt, unde i-au felicitat pe mulți dintre ei, cu mulți dintre ei au dat mâna, au avut discuții. Înainte de congres, s-a decis ca din partea Oltului să voteze fiecare cu cine dorește, dar se pare că orientările au fost ca pentru funcția de partid să fie anumite persoane votate. Am înțeles că liderul PSD Olt și vicepreședinte la nivel național al partidului, Paul Stănescu, s-a abținut de la vot, iar deputatul de Olt, Florin Iordache, care nu are o relație bună cu filiala Olt a partidului, a stat undeva mai aproape de delegația de la Teleorman.