Conferința Județeană a PSD Olt va stabili delegații la Congres

2
651

Reprezentanții PSD Olt se vor întâlni vineri, 21 iunie 2019, în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, în cadrul  în cadrul Conferinței județene a partidului, pentru a stabili delegații care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie 2019, care va avea loc în București.

Delegații vor fi stabiliți din rândul parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, directorilor PSD, reprezentanți ai organizațiilor de tineret, femei și pensionari. În total vor fi 157 de delegați din Olt care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie. Ședința va fi condusă de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu și secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.  La Congresul PSD din 29 iunie ar urma să fie ales președintele PSD, președintele executiv al PSD și secretarul general al PSD.

Pentru stabilirea delegațiilor care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie avem un Comitet Executiv pe data de 21 iunie, de la ora 13.00, în sala de ședințe a Consiliului Județean.  Comitetul Executiv convoacă Conferință Județeană și vom stabili delegații la Congres care sunt în număr de 157 conform normei de reprezentare transmise de la București. Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie la Sala Palatului, de la ora 11.00. În cadrul Congresului va fi ales președintele, președintele executiv și secretarul general al PSD”, a declarat secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.

2 COMENTARII

  1. Reprezentații de seamă ai coruptilor si ai diletantilor politic si admnistrativ din Olt spera ca vor stăpânii pe vecie România.Dar in doi ani PSD o sa dispară din viața politică si administrativă a țării.Intr-adevar,unii din disperare vor încerca să treacă la PNL.Dar toti oamenii PSD,respectiv functionarii publici incompetenți , soțiile, soții,nepotii,amantele,lipitorii de afișe și plimbatorii de hârtii se vor duce să își caute de lucru in agricultură… Dacă nu credeți,duceti-va si-l intrebati pe Eugen Teodorovici.

  2. Esti inocent prietene, fara miscari in strada, nimeni nu se misca de pe scaun…Facem pariu ca la Congres vor merge tot cei pe care ii stim acum la conducerea judetului?Si atunci, ce pretentii ai?Daca cei ce conduc acum, vor primii la Congres functii, vor ramine in PSD Olt,daca nu, vor trece la Ponta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here