Traficant de droguri, prins în flagrant delict de polițiștii SCCO Olt. Bărbatul a fost arestat

1
1114

Un bărbat , în vârstă de 34 de ani, din județul Vâlcea a fost prins în flagrant delict, în orașul Corabia, din judeţul Olt, în timp ce ridicau un colet de la o societate de curierat. În interiorului coletului polițiștii au descoperit 600 de grame de fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil canabis. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT Olt, au depistat în flagrant delict un bărbat, bănuit pentru trafic de droguri de risc. La data de 12 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Olt au prins în flagrant delict, în orașul Corabia, județul Olt, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Amărăști, județul Vâlcea, în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat.În interiorul coletului, ascunse printre alte obiecte, polițiștii au descoperit 3 pachete din material plastic, ce conțineau aproximativ 600 de grame de fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil canabis. Materialul vegetal a fost ridicat și înaintat Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Împotriva bărbatului, Tribunalul Olt a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Drogurile sunt cautate de nefericiti si cei cu suflet pustiu pt obtinerea de efecte halucinogene.Vor sa scape de situatia dramatica in care se afla corpul si simtirea lor.Trebuie permis consumul dar sub protectie si sfaturi meficale in cadrul spitalelor de nebuni.La nebunie imbecilii incep sa se creadă mari cârmaci dar ei sunt miste macaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here