Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD

8
3943

Paul Stănescu a demisionat din funcția de preşedinte executiv al PSD, la două săptămâni după ce fusese numit în funcție.

Anunțul a fost făcut în timpul Comitetului Executiv al PSD, iar Paul Stănescu nu și-a argumentat decizia. Hotărârea vine după ce Paul Stănescu s-a declarat împotriva convocării unui congres în care să se aleagă o nouă conducere a partidului până după alegerile prezidențiale din această toamnă.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri pentru a stabili data congresului şi să discute din nou despre remanierile din Guvern.

Majoritatea au declarat că un congres de alegere a președintelui trebuie organizat cât mai rapid, Marian Oprișan înaintând ca interval de timp sfârșitul acestei luni, însă alți lideri importanți consideră că ar trebui organizat după alegerile prezidențiale din toamnă.

Pe de altă parte, Niculae Bădălău susţine varianta unui congres organizat „într-o lună-două” pentru a stabili programul de campanie al prezidenţiabilul şi numele acestuia.

De aceeași părere este și Gabriela Firea, care a spus însă că nu există un conflict între ea și Viorica Dăncilă: „Așa s-a auzit pe surse. Eu nu știam că avem un astfel de conflict.”

În ceea ce privește data organizării congresului PSD, primarul general al Capitali a spus că „graba strică treaba”.

Sursa:digi24.ro

8 COMENTARII

 1. Stanescu isi dorea sa faca el jocurile ,dar Dancila a simtit ca Stanescu joaca la doua capete..Acest fapt il scoate definitiv pe Stanescu din viata politica si admnistrativa.O data cu el,vor cadea multe capete din institutiile Statului si ale judetului.Majoritatea celor ,,unsi,, de Stanescu in functii de directori si functionari publici isi vor da demisia si vor fi demisi…

 2. Este evident ca Stănescu are in sange trădarea. Prima oara a trădat comunismul lui Ceaușescu,care până in 1989 era omul de baza al regimului comunist.Apoi a reușit sa intre in PSD cu ajutorul lui Ion Toma…reusind apoi sa-l detroneze pe Ion Toma din functia de președinte al PSD Olt..Nu dupa mult timp,Stanescu a facut manevra cu Valcov ,aducandu-l in PSD pe Valcov…Apoi Stănescu a repetat figura cu Ponta și Dragnea.. Să nu uităm că Stănescu spunea despre Ponta ca minte asa cum respiră…Dar acum, după ce o să treacă cu tot cu arme si bagaje la ProRomania,cum se prezintă in fața electoratului oltean?!Stanescu este exact ca trădătorul dac Bacilis ,cel care a dezvăluit secretele comorilor dacice.

 3. ALERTĂ Paul Stănescu s-a bătut cu cumnată-sa de Sfinții Constantin și Elena! Fiul fratelui a lăsat-o gravidă pe nevasta băiatului liderului PSD!

  O adevărată dramă se petrece în Clanul Stănescu de la Olt! Și asta pare să se lege și cu demisia subită din fruntea PSD a lui Paul Stănescu de vinerii! Iulia Stănescu, fostă Grecu, este gravidă cu fiul fratelui lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu. Pe care-l cheamă tot Alexandru, ca pe tatăl său! Fiul lui Paul Stănescu și Iulia Grecu sunt în plin proces de divorț după ce în anul 2015 au făcut o nuntă fastuoasă și mai apoi luna de miere și fotografiile de nuntă în insula grecească Santorini!

  Scandalul a izbucnit după ce Iulia a rămas gravidă după ce mai multe încercări între ea și băiatul lui Paul Stănescu au dat greș.

  Inițial, deși au fost mai multe zvonuri, lucrurile păreau de domeniul irealului. Însă, în cele din urmă, lucrurile au ieșit la iveală.

  Iulia Stănescu ar fi spus chiar că a ales această variantă, de a-i dărui un moștenitor fiului lui Paul Stănescu prin intermediul verișorului său primar, pentru ca tatăl copilului să fie din neam!

  Partea de nepotism și politico-financiară! Amănunte incredibile!

  La acest moment, multe dintre afacerile Clanului Stănescu sunt la comun! Cei doi frați, Paul și Alexandru Stănescu, dețin acțiuni la mai multe societăți comerciale și dețin, tot la comun, suprafețe uriașe de teren agricol!

  Mai mult, Paul Stănescu și-a albit multe dintre afaceri trecând societăți pe numele socrului mic, preotul Spiru Grecu din Corabia! Care, acum, după ce a izbucnit scandalul, nu mai vrea să recunoască dreptul lui Paul Stănescu asupra acestor societăți!

  Și un amănunt de culoare: casa pe care o construia familia Ștefan și Iulia Stănescu este pe numele acesteia din urmă!

  Paul Stănescu s-a bătut cu cumnată-sa de Sfinții Constantin și Elena!

  Scandalul a izbucnit în ziua de Sfinții Constantin și Elena când era sărbătorit Constantin Stănescu, tatăl lui Paul și Alexandru Stănescu, fost primar al comunei Vișina și cel considerat șeful Clanului Stănescu!

  Cearta a degenerat atât de tare încât cei doi, Paul Stănescu și Camelia Sătnescu, s-au bătut la propriu!

  Pe lângă natura sexuală a conflictului dintre cele două familii, cea de natură materială par și mai importantă! Paul Stănescu și fratele său Alexandru dețin împreună mai multe afaceri și suprafețe de teren în comuna Vișina și în localitățile învecinate. Iar conflictul a dus, spun sursele noastre, chiar la amenințări cu darea în gât la DNA!

 4. Eu sa fiu in locul dumitale, pentru o acuratete a actului jurnalistic as scrie un articol despre cum se imbina religia cu preacurvia in casa popii. Asta daca ai garantia ca mizeriile astea de articole sunt reale. Dar sa revenim la prea cuvioasa preoteasa despre care nu vorbeste nimeni. Cum ne invata ea, inspector de religie ce este demnitatea, cinstea, corectitudinea si nu in ultimul rand curatenia sufletului. Cum se duce ea la biserica impreuna cu fetele ei, cu basmaua in cap si fusta ridicata, caci daca ati uitat va aduc aminte. Cealalta cuvioasa fiica, sora Iuliei era logodita cu fiul altui parlamentar si ce credeti, SURPRIZA, l-a anuntat in timpul relatiei ca este insarcinata in patru luni cu altul. La cuvioasa Iulia s-a mers spre luna a sasea. Sa fi fost si aici vorba de sterilitate, eu cred ca nu, este doar o gluma proasta pentru a-si mai spala onoarea profesoara Iulia. Nea Balasescule eu cred ca telenovela nu mai este demult in casa familiei Stanescu, ci in casa popii, caruia saracul, ii recomand trei teste ADN, asa ca sa faca slujbele linistit! Fa matale un articol asa cum stii cu poza cu preoteasa si educatele ei fiice ca poate da mai bine pentru moralitatea lu’ matale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here