ITM Olt face angajări. Nu se cere vechime

0
1404

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt organizează spre sfârșitul lunii viitoare concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice a candidaţilor, pe lângă cele prevăzute de articolul 54 din Legea numărul 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publice, sunt:  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă  în ramurile de ştiinţă: ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializarea administrație publică. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Pe data de 24 iunie 2019, de la ora 10.00, este programată proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită de depunere a dosarelor este 11 iunie 2019, inclusiv.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt din str. Aleea Tineretului nr. 1A, Slatina, etaj IV, telefon 0249/439.283, e-mail monica.chirita@itmolt.ro.