Șofer beat la volan, prins de polițiștii slătineni

2
315

Polițiștii slătineni au oprit și scos din trafic un conducător auto ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au acționat pe raza localității pentru siguranța participanților la traficul rutier. Astfel, în urma activităților desfășurate, a fost depistat un bărbat, 45 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de  0,88 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, în cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

2 COMENTARII

  1. Dacă doreşti să Îl accepţi pe Iisus Hristos ca Mântuitor personal, iată o rugăciune simplă care te va ajuta. Totuşi ţine minte: rostirea acestei rugăciuni sau a oricărei alte rugăciuni nu te va mântui. Numai credinţa în Hristos te poate mântui de păcate. Această rugăciune este numai o modalitate de a îţi exprima către Dumnezeu credinţa ta în El şi de a-I mulţumi pentru că ţi-a dăruit mântuirea. “Doamne, ştiu că am păcătuit împotriva Ta şi că merit pedeapsa. Însă Iisus Hristos a luat pedeapsa pe care o meritam eu astfel ca eu să pot fi mântuit prin credinţa în El. Mă întorc acum de la păcatele mele şi îmi pun întreaga mea credinţă în Tine pentru mântuire. Îţi mulţumesc pentru harul Tău minunat şi pentru iertarea de păcate – darul vieţii veşnice! Amin!” Ai luat decizia de a-L accepta pe Hristos ca Mântuitor al tău ca urmare a ceea ce ai citit mai sus?https://www.gotquestions.org/Romana/Viata-vesnica.html

  2. În primul rând, când vorbim cu privire la semnul fiarei, este sigur vorba de semnul Satanei. Sunt semnul și icoana lui, care au fost impuse în toate bisericile deja apostaziate (inclusiv biserica din care faci parte) prin intermediul instrumentelor umane de sub puterea sa. Satana are o contrafacere pentru orice. Semnul și icoana lui sunt contrafaceri ale semnului și icoanei pe care Cel PreaÎnalt le are, iar pentru a înțelege care sunt semnul și icoana fiarei, trebuie să știm care sunt semnul și icoana Celui Atotputernic. Care este semnul Lui? Are El un semn? Evident! În primul capitol din Geneză, este dat de înțeles cu privire la a 6-ea zi că El, după ce a creat toate animalele, în seara acelei zile, a creat și pe om. Omul nu a fost creat în ultima zi din săptămână, ci la finalul celei de-a 6-ea zile. „Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.” Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.” (Geneza 1:26-27) Un singur trup Au fost creați bărbat și femeie și au fost binecuvântați, dar Cel PreaÎnalt a creat doar pe Adam în ziua a 6-ea. Chiar dacă Eva nu apăruse în acea zi, ci a apărut mai târziu, creația, atât din a 6-ea zi, cât și în timpul celor 6 zile, a fost perfectă. Celor doi li s-a poruncit să se înmulțească, și așa au făcut. Deci, aceasta ar trebui să fie icoana Celui PreaÎnalt: bărbat și femeie uniți în acelaș trup. „Aşa că nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă.” (Matei 19:6) E clar că e vorba de căsătorie! Contrafacerea Știind care e icoana Celui PreaÎnalt, putem fi siguri în privința icoanei fiarei, care este căsătoria între persoane de acelaș sex.Sâmbăta a fost înlocuită cu duminica, în ceea ce privește ziua de închinare, și e clar că semnul autorității papale, sau semnul fiarei (care e prima zi a săptămânii, duminica), este în contradicție cu pecetea Sfântă a Domnului. Semnul și icoana Sa, dacă sunt imprimate în caracterul și acțiunile unui om, e clar că acel om trebuie să respecte TOATE poruncile, și să aibă gândirea curată, caracterul neprihănit, și haina curată, fără nicio pată. Adevărul este că cei care nu vor să primească semnul și icoana fiarei trebuie să se închine în ziua de Sabbat (ziua de sâmbătă) și să iasă (prin retragerea calității de membru) din biserica/denominațiunea care a căzut (care tolerează practicile LGBT).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here