Vești proaste pentru abonații RCS-RDS!

0
740

Compania RCS&RDS, cunoscută pentru faptul că oferea în trecut electricitate la cele mai mici prețuri pentru clienții casnici, a mărit radical prețurile în noua ofertă pe care o propune, la doar trei luni de la o altă creștere.

Prețurile devin mai mari decât cele reglementate de stat și, dacă ele se vor aplica și la prelungirea contractelor actuale, gigantul riscă să își piardă o mare parte din cei peste 100.000 de clienți.

„La Digi Energy, prețul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienți casnici (preț de listă) este de 0,305 lei/KWh, fără TVA, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, fără TVA.

Dacă ești deja client Digi la serviciul de televiziune prin cablu Digi TV și/sau la serviciul de internet fix Digi Net, beneficiezi de prețul de 0,280 lei/KWh, fără TVA-preț de furnizare, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, făra TVA”, arată furnizorul, pe pagina sa de internet.

În vechea ofertă, compania avea un preț pentru energie de doar 0,255 lei/kWh (scădea la 0,230 lei pentru cei care sunt abonați la alte servicii Digi), fără tarife de transport, distribuție și taxe, la care se adaugă un abonament de 0,20 lei pentru fiecare zi de consum, potrivit e-nergia.ro.

Sursa: capital.ro