OLT: Accident rutier cu fugă de la locul faptei

0
809

O femeie de 58 ani din Valea Mare a ajuns la spital, luni , după ce a fost acroșată  de un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, din primele verificări, a reieșit faptul că victima circula pe partea carosabilă, fiind acroșată în momentul în care conducătorul ar fi efectuat manevra de mers înapoi şi nu s-a asigurat corespunzător.

Luni, o femeie, de 58 de ani, din comuna Valea Mare, s-a prezentat Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, declarând că a fost victima unui accident de circulaţie. În urma verificărilor efectuate cu celeritate de către polițiștii rutieri, a fost identificat un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Slatina, care, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Oltului, ar fi efectuat manevra de mers înapoi şi nu s-a asigurat corespunzător, acroşând cu partea din spate a autoturismului femeia, care se afla pe carosabil în calitate de pieton. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea polițiștilor, a declarat inspectorul principal Alexandra Dicu.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul șoferului rezultatul a fost negativ, iar în cazul pietonului a rezultat o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here