Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează infirmiere și brancardieri

0
1724

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, luna viitoare , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 posturi vacante.

Este vorba despre două posturi de brancardier la Secția medicină internă și Secția ortopedie și traumatologie și 12 posturi de infirmieră din care 10 pentru debutantă, la Secția medicină internă, Secția nefrologie, Secția gastroenterologie, Secția chirurgie și ortopedie infantilă, Secția ortopedie și traumatologie, Compartimentul chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă,  Secția A.T.I, Secția obstetrică – ginecologie I,  Secția boli infecțioase și la Unitatea de primiri urgențe. Cei interesati îsi pot depune dosarele până pe 13 mai 2019.

Pentru a ocupa aceste posturi candidaţii trebuie să aibă: școală generală, pentru brancardier, școală generală/medie, curs de infirmieră și 6 luni vechime în activitate, pentru infirmieră și școala generală/ medie pentru infirmieră debutantă.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 22 mai 2019, de la ora 9.00, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Județean de Urgență Slatina, strada Crișan numărul 5, județul Olt, telefon: 0349/802.550.