Adjunct nou la IPJ Olt

4
1134

Comisarul șef Nicolae Alexe de la Serviciul de Combaterea a Criminalității Organizate (SCCO) Olt a fost împuternicit, începând cu data de 10 aprilie 2019, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt. Împuternicirea este valabilă pentru o perioadă de șase luni.

Ofițerul Nicolae Alexe este specializat în combaterea traficului de persoane și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, de peste 15 ani. Anterior, el a lucrat la Judiciar.

4 COMENTARII

 1. Felicitari, Nicu! Un om deosebit si un profesionist desavarsit! O familie exemplara! Dna doctor Lucica Alexe a salvat multe vieti ale unor bebelusi care nu aveau nicio sansa!

 2. un fost subofiter crescut de escrocul de florescu bujor.
  chiar s au terminat ofiterii adevarati care sa merite promovari?!!!!
  sunt doar jocuri de moment ale clasei politice!!!
  provizoratul rezolva PROBLEMELE !!!! asta e ///

 3. Cu surprindere,si astazi in 2019 in Slatina fenomenul camatariei functioneaza ireprosabil
  Oare nu ar trebui o ancheta gazetareasca cu privire la acest fenomen
  Este o ocazie odata cu moartea acestui om care de ani de zile se confrunta cu mafia camatareasca,dar de este mai usor sa ai o gazeta abonata la bani publici ,reclame de la firme pe care nu le deranjezi cu nimic,decat investigatii adevarate care aduc tiraj,si aici ma refer la toate fituicile din Olt

 4. de trei ani articus functioneaza Fara AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE cu 4sali restaurant cu 4 tarafuri
  diferite cu 7 usi care dau in casa de peste drum, cu nuntile care se desfasoara in plina strada si nuntasi lipiti de gardul casei de peste drum.politistii sositi la fata locului recunosc faptul ca vecinii de peste drum au accesul blocat la proprietate de trei ani, sunt puse cioburi, sticle diverse obiecte blocand accesul la peoprietate zi zgomotul infernal si spun ca daca primarul ii sustine ei ce pot face???patroana articus se lauda cu pile care o acrotesc Orice ar face, sa aiba ene sanda dreptate cind spune ca are pile care favorizeaza infractorul????cum isi poate expliva orice concetatean ca in timp ce pentru un spatiu comercial cu o camera primarul solicita 5 locuri parcare in timp ce articus detine de 3 ani
  -fabrica de mobila
  -fabrica de saltele, garsoniere in regim hotelier
  -apartamente in regim hotelier
  -magazin de mobila cu ataj
  -4 sali restaurant in zona cu case cu o capacitate de aproximativ 1200 locuri care de revelion arunca munti de pahare sparte pe domeniul public si 7 usi care dau spre casa vecinilor si
  ZERO LOCURI PARCARE>
  articus a achizitionat-fara a da deschide poarta vreodata-1400metri teren in dreptul intersectiei unde pentru a ajunge la cei 1400m are o cale de acces de cel puti 150 metri si articus afiseaza sfidator pe poarta 4000m parcare.detine un loc incuiat de 1400m, cate masini pot fi parcate pe 1400m in conditiile in care trebuie lasat spatiu de deschidere usa si spatiu fata, spate de a putea iesi masina.calea de acces din dreptul intersectiei este ingusta , permite doar un sens de mers.
  intrebare:cate locuri de parcare conform legii si normativelor in vigoare trebuie articus pentru a nu mai fi ilegali?????
  articus nu detine autorizatie de constructie, s o asemana cumva cu COLECTIV, blocheaza un cartier intreg si pun in pericol viata atator oameni, toate trotuarele sunt blocate, viata pietonilor este pusa in pericol.
  solicit plan de incadrare in zona.

  Răspundeți
  contribuabil 12 aprilie 2019 21:17 at 21:17
  de ce este o lege pentru cetatenii tarii in timp ce dl primar favorizeaza infractorul , o face parte dintre pilele cu care se lauda ene sanda???
  neam de neamul meu psd NU vom mai vota.
  ln acest oras se pot arunca cu cioburi, se poate incalca dreptul legal de acces la proprietate, se pot pune in poarta omului orice i trece lui articus prin minte si dl scaete de la politia locala m a chemat de acasa pe mine si pe sotul meu la politia locala si a spus ca tot ceea ce tine de domeniul public si fisa postului dunealui ne a spus ca NU ARE CUM SA NE AJUTE.doream doar sa si faca DATORIA si sa readuca legalitatea la articus, dragi concetateni daca aveti bani multi si pile va puteti permite ORICE.doar sa nu scuipati seminte pe domeniul public ca sunteti amendati.
  articusegal ilegalitate egal fara autorizatie de constructie, ZERO locuri parcare sub umbrela politiei locale si a primariei

  Răspundeți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here