Mobilizare exemplară la Deveselu pentru o cauză nobilă

0
427

În cursul serii de joi, mama unui locuitor din Comuna Deveselu i-a solicitat primarului ajutorul pentru fiul său, care suferă de probleme de natură oncologică. Astfel că în dimineața de vineri, au răspuns acestui apel ofițeri din cadrul Bazei de la Desevelu, locuitori din comună, dar și profesori de la școala din localitate.

”Avem un băiat din localitate, cu probleme oncologice. Are 32 de ani, este căsătorit, are o familie frumoasă și un băiețel de 5 ani. A crescut aici, părinții lui sunt tot de aici, iar aseară mama lui a venit și mi-a cerut ajutorul, explicându-mi faptul că are nevoie de sânge. Vreau să le mulțumesc domnului comandant Răzvan Brătulescu și domnului director Constantin Negrilă pentru promptitudine și colaborarea de care au dat dovadă imediat ce le-am solicitat ajutorul”, spune Ion Aliman, primarul comunei Deveselu.

De la Baza de la Deveselu au mers la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova vineri dimineața 16 ofițeri, 20 de locuitori din comună și încă 5 profesori de la școala din Deveselu.