ANCHETĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA

4
1500

O anchetă a fost declanşată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina după ce, marţi, în vestiarele a trei medici ortopezi au fost descoperite 140 de radiografii ascunse. Suspiciunea este că medicii foloseau documentele medico-legale să se șantajeze unii pe alții.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a declarat că primele semne de întrebare au fost ridicate după ce unitatea medicală nu a putut pune la dispoziţia poliţiştilor o radiografie cerută în cazul unei cercetări penale. Răspunsul venit dinspre ortopezi a fost că radiografia nu mai există.

Marţi, o comisie de anchetă constituită de conducerea spitalului a găsit în vestiarele a trei dintre medici nu mai puţinde 140 de filme radiologice, cel mai vechi datând din anul 2015.

Sursa: realitatea.net

4 COMENTARII

  1. Pai si daca se santajau cu radiografiile, le tineau la ei in vestiare?! mi se pare cusut cu ata alba….si pun pariu ca in vestiarul sefului de sectie care a stiut ca se fac verificari nu s-a gasit nicio radiografie!! Bai, suntem prosti toti sau ne lasam dusi de nas?!?! nu mai stiu ce sa inventeze ca sa isi dea in cap unii altora…

  2. Daca niste medici recurg la astfel de mizerii, ce pretentii sa mai avem de la unii care au mai putine studii. Rusine lor !!! Sper sa fie sanctionati corespunzator !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here