Traseism politic: Organizația ALDE Piatra Olt a trecut la PNL

0
742

Aproape 30 de membri ALDE Piatra Olt, în frunte cu președintele organizației Ilie Stere, au trecut cu arme și bagaje la PNL.

Președintele organizației ALDE Piatra Olt, Ilie Stere, împreună cu toți membrii acestei organizații au decis să părăsească ALDE Piatra Olt și să adere la PNL Olt. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută, vineri, la Slatina, de președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Organizația ALDE Piatra Olt în totalitatea ei, în frunte cu președintele Ilie Stere care a și demisionat din Consiliul Local Piatra Olt s-a alăturat, și a revenit acasă așa cum îmi place mie să spun, s-a alăturat PNL Olt. Miercuri seara eu am participat la ședința Biroului Politic Local de la Piatra Olt și toată organizația a semnat adeziuni ceea ce îmi întărește convingerea că în 2020 la Piatra Olt vom avea un primar liberal întrucât toate forțele de dreapta din Piatra Olt s-au unit sub sigla PNL. Este vorba despre 29 de membri care au semnat adeziuni, practic tot biroul  politic al ALDE Piatra Olt. Ultima venire este a domnului medic stomatolog Alexandru Popistaș care este și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Stomatologi. A fost și candidat pe lista de deputați a ALDE , a declarat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. Conform sursei citate, la nivel de județ PNL Olt numără peste 5000 de membri.