Bomba din proiectul drumului expres Craiova- Slatina-Piteşti

7
3630

Întârzieri pentru drumul expres care va face legătura între Craiova şi Pitești. Compania de drumuri a anulat licitaţia pentru tronsoanele 3 şi 4 ale drumului din cauza unei contestaţii depuse de un constructor.

Reprezentanţii Companiei de drumuri spun că deja au început procedurile pentru reluarea licitaţiei, însă membrii asociaţiei Pro Infrastructură susțin că anularea licitaţiei va duce la o întârziere de 17 luni a proeictului. În total, cele două segmente au o lungime de 63 de kilometri.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Din moment ce câștigasem pe loturile 1 și 2 pe aceeași speță, nu aveam de ce să ne gândim că o să pierdem pe aceeași speță, pe loturile 3 și 4. Era o presiune publică foarte mare să grăbim desemnarea câștigătorului și semnarea acestui contract. Am reluat procedura pentru licitație. În luna mai dorim să relansăm în SICAP licitația și dacă lucrurile merg bine și nu mai avem contestații, o să reușim până la sfârșitul anului să semnăm contractul. Estimăm la momentul acesta că s-a întârziat cu un an.

Ionuţ Ciurea, director executiv al asociației Pro Infrastructura: Dacă compania de drumuri a făcut greșeala asta, întrebarea noastră firească e de ce nu și-a asumat această greşeala. De ce aceeași Companie de drumuri a trebuit să conteste mai departe la Înalta Curte, ceea ce nu se face. Dacă facem un calcul simplu, ne dăm seama că sunt 17 luni de întârziere.

Sursa:digi24.ro

7 COMENTARII

  1. Voi chiar nu intelegeti ca acest drum nu se va face niciodata , parca sunteti cu toti batuti in cap . Atata timp cat PSD este la guvernare nu se vor face drumuri ci doar se vor da mici si bere la handicapati

  2. ptr. NEMERNICI & Sorin: Daca puteti indica vreun tronson de drum de mare anvergura licitat, construit si pus in functiune de ceilalti guvernanti, va rog sa o faceti ! In opinia mea, legislatia achizitiilor trebuie schimbata, cine contesta sa plateasca o cautiune si sa o piarda daca i se respinge contestatia.

  3. PSD ramane cel mai de cacat partid din istoria acestei tari, este cu mult mai infect ca PCR. Ce spune aste despre slatineni si olteni, care voteaza aceste lepre din 89 incoace? Uitati-va la Slatina, s-a umplut de manelisti si tarani, si-a pierdut tot farmecul, este un oras asediat de cocalarism si marlanie, prostia colcaie prin toate partile.

  4. În județele din sud PSD nu are rivali, celelalte partide sunt slabe. PSD și – a pus oamenii săi în toate funcțiile de conducere, politie, jandarmerie, anaf, învățământ, sănătate. Cresc vilele și limuzinele, cresc milionarii în euro, nimeni nu îi întreabă de unde, ne belesc la pielea goală și noi îi rugăm să continue. Vâlcov, Oprescu, Stănescu ne prostesc în față iar noi dormim și golim buzun, rele. În afară de Voiculescu și Albotă, nimeni de la opoziție nu este vizibil și vocal în Slatina. Puțin, foarte puțin..

  5. Ai zice ca tara asta a fost lovita cu bombe amnezice. E incredibil ca dupa 80 ani de mintit, oamenii inca mai cred povestile astea. Simulacrul acela pe care multi il numesc revolutie nu a fost decat inlocuirea unui regim odios cu unul sinistru. Oamenii sint atat de imbecili incat nu isi dau seama ca tot de comunisti sintem condusi.

  6. este mult mai grav decat ati spus toti pana acum la un loc este sinistru unde ne-au adus in 30 ani este nevoie de o crunta prezenta la vot de acum incolo este nevoie ca diaspora sa fie ajutata sa voteze altfel vom disparea ca natie si abia asteapta maghiarii cu care psd se tot consulta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here