”Bucurie în mișcare” revine la Slatina!

0
167

Asociația 11even din Cluj-Napoca  invită slătinenii să se alăture unei inițiative care contribuie la construirea unei comunități mai puternice, mai sănătoase, mai fericite! În 2012 a fost lansat ”Bucurie în Mișcare”, un program de promovare a sportului și mișcării în comunitate care își propune să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, entități locale active în zona sportului și a unui stil de viață sănătos, sportivi profesioniști și amatori, autorități locale, organizații preocupate de binele comunității. Lansat sub forma unui festival de două zile cu activități în aer liber, programul înseamnă acum evenimente cu zeci de mii de participanți derulate în peste 40 de orașe din România și Republica Moldova. Mai multe amănunte se pot găsi pe www.bucurieinmiscare.ro.

Anul acesta vor fi provocate 32 de orașe din România să intre, între 5 și 15 martie, în competiția pentru alegerea celor 12 locații în care vom organiza, în perioada mai-iunie, festivalul Bucurie în Mișcare. Întrucât și orașul nostru este pe listă, slătinenii sunt rugați să vă implice prin promovarea acestei oportunități către toți cei interesați să participe la cele două zile de distracție pe care le pregătim pentru festival. Astfel, în perioada desfășurării competiției, 5-15 martie, puteți prelua, pentru a transmite mai departe în online, toate posturile legate de competiție de pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania/ și informații de pe site-ul https://bucurieinmiscare.ro/.

Pentru a intra în competiție iubitorii de sport dar și toate cadrele didactice care activează în cadrul sportului trebuie să facă un lucru simplu: zilnic să posteze o fotografie sau un filmuleț care să reliefeze bucuria de a face mișcare a tuturor generațiilor. Participanții vor posta, la alegere, pe paginile personale de Instagram și/sau Facebook, fotografii și/sau înregistrări video care respectă tema campaniei „Alege mișcarea azi”, ilustrează cât mai bine tema „Bucuria alegerii mișcării. Postarea cuprinde o singură fotografie sau o singură înregistrare video.

Fotografiile sau filmulețele se pot încărca pe Facebook sau Instagram, menționând numele orașului nostru : Slatina.. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă se dorești se poate  pune și un # înainte.
Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscareRomania în descriere. Postările trebuie să fie publice. 5 postări zilnic pe fiecare platformă sunt suficiente pentru fiecare participant.

Mă bucur să vă anunț că orașul dumneavoastră este inclus pe lista celor 32 de orașe pe care le vizăm pentru programul Bucurie în Mișcare 2019. Deschiderea dumneavoastră către colaborarea cu noi a contat mult în luarea acestei decizii și sper ca ceea ce avem de oferit să se potrivească nevoilor voastre de dezvoltare ca organizație. Vă reamintim că acest program presupune două etape – etapa de competiție între orașe și etapa organizării efective a festivalului, dacă orașul vostru se califică. Rolul vostru este foarte important în prima etapă, pentru că de felul în care reușiți să mobilizați comunitate locală să participe la competiție depinde organizarea festivalului la voi în oraș.” ne-a declarat Paula Șipoș, coordonator Campania Națională ”Bucurie în Miscare”.