EXCLUSIV: ”Este o lucrătură!” | Senatorul Renică Diaconescu, acuzat pe nedrept

9
1687

Partidul Național Liberal, filiala Olt a propagat în mediul online informația cum că senatorul de Olt Renică Diaconescu ar fi votat împotriva unei inițiative legislative a partidului de dreapta, inițiativă care ar prevedea majorarea alocației pentru copii.

Contactat, senatorul Renică Diaconescu dezminte informația, considerând că este una eronată și care nu are niciun fundament real.

”Sunt contrariat și indignat de metoda mișelească în care unii reprezentanți ai PNL au indus ideea că eu mă număr printre cei care au votat în Senat împotriva legii care prevedea mărirea alocațiilor copiilor. Precizez că nu am votat împotriva unui asemenea demers, eu nefiind prezent în Senat la acel moment. Se poate verifica lista. Am făcut această precizare în ideea în care, cei ce au lansat o asemenea poveste vor avea și bunul simț să o retragă”, a declarat senatorul Renică Diaconescu.

Listele de vot au fost publicate pe site-ul Senatului, iar numele dumnealui se afla însă pe listă trucată, care circulă pe rețelele de socializare.

”Este o lucrătură! Stănescu nu apare, eu i-am lăsat în sală pe Stănescu, pe Țuțuianu, pe Bodnariu. Este adevărat, cartela de vot rămâne în bancă și sunt strânse de staful tehnic. Nu pot să cred că cineva…”, își exprimă senatorul Diaconescu dezamăgirea.

Respectiva inițiativă presupune indexarea alocației pentru copii cu rata inflației, majorarea alocației pentru copii la 200 lei.

9 COMENTARII

  1. Imi aduc aminte ca in campania electorala a fost in zona Steaua si acolo dadea mana cu toti oamenii si le raspundea frumos iar cand te duci la el cu o problema medicala te trateaza ca pe un gunoi

  2. Tratamentul ăsta, noi muritori de rand si zeii doctori, este valabil pentru 99 la suta dintre medici. Aroganti, plini de ei si dezinteres pentru pacienti. Eram zilele trecute la poarta unei doctorite de la terapie intensivă (una divortata de ceva timp) care are o vilă imensă in centrul orasului, luata din micutul salariu de la SJU Slatina, i-am zis sarut-mana și, ce credeti…nu s-a coborat la nivelul meu sa-mi răspundă ! I-am umplut de urgență frigiderul !

  3. Alooo, consultați listele de vot și după scrieți. Atat el cât și Siminică Mirea au votat împotriva măririi alocației. Acum de ce o da la întors, căci este Prost și nu știe ce Votează??? Rușine, sa mai aștepți votul nostru!!!

  4. „Familia îmi este apropiată, lucrează în sistemul sanitar, şi m-a rugat să mă implic pentru că acolo, se pare, nu au putut colabora cu medicii. Am vorbit cu Raed Arafat şi m-a asigurat că ei ne dau verde pentru un elicopter care să plece din ţară şi să-l preia. Am vorbit şi cu ministrul Sănătăţii şi se interesează de caz. Şeful Societăţii de Neurochirurgie, profesorul Dafin Mureşan, de la Cluj, trimite un transport de medicamente în Bulgaria. A vorbit direct cu managerul spitalului, pentru că aceste medicamente nu se folosesc acolo. Astfel, de la Cluj pleacă un transport cu două sute de fiole din acest medicament, doză mare pe zi ca să poată ieşi din această hemoragie cerebrală. Vorbesc permanent cu familia. Au vrut să-i facă o intervenţie şi noi nu am fost de acord. Am vorbit cu neurochirurgii noştri, să sperăm că se echilibrează şi ne dău drumul să-l transferăm”, a conchis medicul Renică Diaconescu, care s-a implicat personal în acest caz.

  5. Asta esti renica. Daca era vorba de un cetatean oarecare, putea sa moara si la poarta spitalului Slatina, ca nu-l vedeai. Dar neamurile….prietenii…. cunostintele…
    Nici nu meriti sa-ti scriu numele cu litera mare. Ti-ai aratat valoarea ca medic si ca om. Ca senator….mare senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here