ACTE PENTRU LICITAȚIE … TRUCATE ?!

6
1199

În cursul acestei luni va avea loc achiziția serviciilor de pază la imobilele Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina.

Suma la care se ridică viitorul contract este de aproape 17 miliarde lei vechi, fără TVA.

Conform legii, societățile participante vor prezenta ofertele de preț care trebuie să fie egale sau mai mici decât suma estimată.

Din informațiile noastre, la licitație vor fi prezente mai multe firme slătinene, una din Teleorman și cel puțin una din București.

În cele mai multe dintre cazuri, câștigătoare ar putea fi o societate locală, nou înființată, care, ani de-a rândul a ”fentat” fiscul, introducând firma veche în… insolvență, prezentându-se cu alta nouă. De aceea, ”cineva” ar trebui să verifice și ”bonitatea, credibilitatea” firmelor participante și din acest punct de vedere.

Nu de alta, dar corectitudinea și transparența trebuie, și aici, unde concurența este mare, să fie cea care să stea la baza ofertei de preț: reală, exactă, nefalsificată. Și fără alte acte adiționale.

Credem în corectitudinea și profesionalismul echipei manageriale conduse de Cătălin Rotea.

P. Calciu

6 COMENTARII

  1. Despre cine i vorba ? Cine are primăria Slatina la mâna?
    Domnul Mandatul? Greșesc? NU !
    Spitalul este pentru…Dragnea.O firmă din Teleorman.Ce zice Stanescu …

  2. De ce ? Pentru ca legea lasă…poetice pt.a profita x sau y ,adică cei care trebuie sa câștige. Cel mai grav este faptul că ,organele de control,C de Conturi,politie,etc.nu verifica si Anexele,Adaugirile la contracte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here