Darius Vâlcov l-a umilit, la Antena 3, pe președintele Klaus Iohannis: ‘Știm că îi ia foarte mult să citească. E avocatul băncilor’

5
575

Darius Vâlcov îi răspunde lui Klaus Iohannis, după ce președintele a susținut că măsurile fiscale luate de Guvern arată că acesta nu are bani să acopere măsurile sociale și că primul efect al „taxei pe lăcomie” va fi de fapt viața mai grea românilor care se vor confrunta cu la gaze și curent.

”Știm că îi ia foarte mult să citească, se pripește când face aceste afirmații. El a spus și la transferul contribuțiilor, că va fi un dezastru, că vor scădea salariile la milioane de oameni. În aceeași situație ne aflăm azi. Vedem un avocat al acestor mari corporații care vine și ne spune – înlăturați ordonanța. Mă întreb însă dacă a fost avocatul oamenilor atunci când Consiliul Concurenței a spus că mai multe bănci și companii s-au înțeles pentru a ține prețul sus la serviciile oamenilor. Atunci nu l-am văzut să comenteze.

Nu urmărim să luăm niciun ban de la bănci. Poate Crăciunul și Revelionul e un bun moment să se gândească și cum au vorbit între ele, să vedem cum scad cu 10-15% ratele românilor. Dorim însă să vedem un nivel scăzut al ROBOR din ianuarie, astfel încât ratele românilor să scadă cu 10-15%, printr-un ROBOR de 1,5%

E exclus ca vreo bancă să plece din România! Ați văzut vreun câine să plece de la măcelărie?”, a spus Darius Vâlcov la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

5 COMENTARII

  1. Asta a ajuns Romania…raiul hotilor. Pai daca un individ care fura banii slatinenilor si ii baga in tablouri si lingouri de aur pe care le ascundea apoi prin pereti si cavouri a ajuns sa critice un Presedinte de tara si in loc de critici el sta la loc de cinste intr-un ziar local inseamna ca nu ne mai facem bine. Totusi, as fi curios cam pe cati arginti ii face reclama acestul nemernic un ziar ca eu nu pot sa cred ca e gratis.

  2. Nu va este rusine bai, analfabetilor? Cu acest bandit din cimitir a ramas sa va laudati? Voi nu ati fost in stare sa dati jos de pe Gradiste nici macar steagul pus de familia Ceausescu si va traiti democratia cu imbecilii din Caracal si Visina. Neghiobilor!

  3. Ia umilit și furat și pe Slătineni el învață că turbatu apoi arata curul că angajatu.Toate tulburările legislative sunt făcute de acest inadaptat social neangajat de numeni la privat că e real și perceput că furicios.Imbecilul daca a învățat cu unii vrea bani de la alții.Feritiva buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here