Pe final de an, Ministerul Sănătății a alocat bani pentru achiziționarea de aparatură medicală la Spitalul municipal Caracal

0
190

Vizita de bun augur a doamnei Sorina Pintea Ministrul Sănătății alături de vicepremierul Paul Stănescu efectuată în această vară la Spitalul Municipal Caracal, în urma căreia doamna Pintea a promis sprijinul necondiționat pentru unitatea sanitară caracaleană, s- a concretizat zilele trecute  printr-o nouă acțiune care  vine în sprijinul trecerii la un nou grad de clasificare (gradul III) a Spitalului municipal Caracal.

Astfel pe final de an, Ministerul Sănătății alocă Spitalului Municipal Caracal suma de 8100 mii lei pentru achiziționarea a două aparate medicale; un aparat digitalizat pentru radiologie și un aparat cu braț mobil pentru CET. Acestea sunt deosebit de utile unității caracalene pentru diagnosticarea corectă. Consiliul Local al municpiului Caracal a fost convocat la finalul săptămânii trecute în ședință ordinară pentru rectificarea bugetului local, ca urmare a primirii acestor bani de la Ministerul Sănătății și transmiterii lor către Spitalul Municipal Caracal în vederea achiziționării celor două aparate medicale.

Doru Tudor