OLT: Accident rutier cu fugă de la locul faptei

0
968

Un bărbat de 39 de ani din Studina a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost acroșat  de o autoutilitară al cărei șofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, din primele verificări, a reieșit faptul că victima circula pe partea carosabilă, fiind acroșată în momentul în care conducătorul autoutilitarei a efectuat virajul la stânga.

La data de 12 decembrie, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Studina, s-a prezentat la o unitate spitalicească, fiind diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea. În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Studina, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, un bărbat, de 39 de ani, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul  auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului”, a declarat inspectorul principal Alexandra Dicu.

În scurt timp polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au reușit să-l identifice pe conducătorul autoturismului.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a adăugat Dicu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here