Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Olt

0
441

Șase jandarmi olteni au fost avansaţi joi în gradul următor.

Joi, 29 noiembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a avut loc avansarea în gradul următor a unui număr de cinci subofițeri și un ofițer. Aceştia au îndeplinit stagiul minim în grad şi au fost avansați la termen în gradul următor în Anul Centenar.

Activitatea a debutat cu citirea Ordinului ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul următor, de locotenent colonel, a unui ofițer și Ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, de avansare în gradul următor, de plutonier adjutant, a celor cinci subofițeri.

În prezența colegilor, jandarmilor avansați li s-au înmânat noile grade de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, colonelul Tudor Dorel DREJOI, care i-a felicitat și  le-a urat succes în activitate.

De asemenea, conform Ordinului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensați cu  „Mulţumiri” 20 ofițeri și 50 subofițeri, cu „Felicitări” 6 ofițeri și 39 subofițeri, iar 2 ofiţeri şi 34 subofițeri au fost recompensați cu „Citarea  prin ordin de zi pe unitate”.