Tribunalul Olt respinge cererea de suspendare a directorului ANAF

28
1415

18
Ora estimata: 09:00
Complet: CCF6
Tip solutie: Respinge cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare provizorie a Ordinului nr.1277/17.05.2018 emis de Preşedintele A.N.A.F., formulată de reclamantul Diaconescu Florin în contradictoriu cu pârâta A.N.A.F., ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cerere care se va depune la sediul Tribunalului Olt.
Document: Hotarâre 815/2018 21.11.2018

 

Tribunalul Olt respinge cererea de suspendare a directorului ANAF

Așa cum era de așteptat, în ședința de ieri Tribunalul Județean Olt a respins cererea formulată de Florin Diaconescu, directorul ANAF Olt, prin care solicita suspendarea provizorie a ordinului prin care ANAF a dispus suspendarea sa din funcție.

Așa cum am precizat și în numărul trecut al ziarului, directorul ANAF Olt, Florin Diaconescu, și alte două persoane cu funcții de conducere în cadrul acestei instituții sunt cercetați într-o cauză penală de către Direcția Națională Anticorupție. Dosarul în cauză se află spre cercetare la Râmnicu Vâlcea și impresia pe care o lasă la primă vedere este aceea că, la mijloc, este “o făcătură” cu plata unor polițe de altă natură.

Conform legii, până la soluționarea definitivă a cauzei, cele trei persoane din cadrul ANAF Olt sunt suspendate din funcțiile pe care le dețin.

Peste câteva zile este și recursul pe care îl mod sigur îl va formula Florin Diaconescu, prin cunoscuții săi avocați din Craiova, care, după toate probabilitățile, nu va avea o altă rezolvare. Probabil că, în locul său, va veni Cornel Vlădescu, actual adjunct, un om cu experiență și foarte bun profesionist.

RD

28 COMENTARII

 1. Pentru necunoscatori , Florin lucra de 20 de ani in finante si oricine il cunoaste stie ce om e si profesional dar si uman! Hal de oameni nici nu trecu o zi si incepurati sa-l pupati pe Vladescu a cărui experiență???Faceti un sondaj printrd angajati dar si printre cetatenii orasului care l-au cunoscut pe Diaconescu si va veti convinge!

 2. O HALALELELOR. LASATI OMUL IN PACE SA ISI CAUTE DREPTATEA NU VA MAI DATI VOI CU PAREREA DE PROCES CA E ..FACATURA,, CA CINE CUNOASTE CHIAR STIE CA E FACATURA .L-ATI CIURUIT PUR SI SIMPLU IAR DIACONESCU V-A ARATAT CE INSEAMNA DEMNITATEA LĂSÂNDU-VA SA LATRATI.

 3. Ia auziți ziariștii ăștia se pricep la toate si la justitie auzi ,, cum era de asteptat,, asa faceti de influențați poporul cu judecatori cu tot iar pe bietul om il distrugeti Pacat ca judecatoarea v- a ascultat pe voi in loc sa judece corect ca toata lumea stie de ce a ajuns omul in acest dosar..Noi asteptam Dreptate. Ca acum oameni buni ajung la tribunal iar smecherii iti rad in fața si vin in control la tine sa distruga si pe altii.

 4. Imi pare rau de dl Florin ca il cunosc de cand au venit aici la noi in cartier niste oameni minunati.Am vazut cum baiatul lui si-a ridicat mama plangand si căzută in mijlocul strazii de durere si neputinta in fata unei asemenea nedreptăți si mi s-a rupt inima.Nu la ei trebuie căutată coruptia ci in alta parte .Totul se plateste pe lumea asta dar oare cine poate trăi stiind ca a nenorocit un om, copii si parinti care sufera iar altii poate au avut posibilitatea sa faca dreptate si nu au făcut nimic .Asta e Romania.in care trăim

 5. Avocat
  Nicio instanță corectă nu putea da altă solutie, in acest caz de suspendare ,prevedere prevăzută expres de lege .
  Drept pentru care celălalt inculpat nicii nu a facut contestatie la actul de suspendare.Vad multă rautate față de ziar,nejustificată cred eu .

 6. FĂCĂTURĂ…POLITICĂ? ?
  DRACUL PRICEPE !
  Nu l cunosc pe acest domn.Diaconescu prea bine ,dar stiu ca a fost sprijinit politic de PSD si ca este dinspre Corabia.
  Explica mi dle.B.F. si mie cine l a executat politic cand PSD este la guvernare ?
  Liberalii lui Voiculescu sau anonimii din PMP ?Că a fost lucrat de o …doamnă colegă, este altceva .Are dreptul sa si arate nevinovatia,el si Bodescu,pe care nu l cunosc personal,dar stiu ca provine dintr o familie cunoscută și respectata in urbe

 7. ASA NUMITA COLEGA E MAI CORECT SPUS ,, DENUNTATOAREA,, DINCA MARIANA CARE PENTRU A SCAPA EA SI DE ALT DOSAR INCHIS PENTRU LUARE DE MITA A NENOROCIT TREI OAMENI NEVINOVATI SI FAMILIILE LOR.VI SE PARE CORECT ? UNDE E JUSTITIA DREAPTA CARE A TRIMIS IN JUDECATA OAMENI PE BAZA UNOR VORBE, DENUNTURI FARA SA DOVEDEASCA FAPTELE? UNDE SUNT FSPTELE ? SUNT DOAR VORBELE UNEI PANARAME .TOTI ERAU OAMENI RESPECTATI, CU VECHIME IN SISTEM SI FARA NUCI MACAR O ABATERE DISCIPLINARĂ. PE NEMERNICA AIA O CUNOSC TOTI PATRONII PE UNDE A TRECUT SI CUM PLECA DE LA ASA ZISELE CONTROALE DAR PE CARE NUMAI FRICA SI LASITATE II IMPIEDICA SA VORBEASCA.CUM VA EXPLICATI CA A DAT 3 FUNCTII DE CONDUCERE , IERARHIC CHIAR? OAMENI NEVINOVATI CU CARIERE SI VIETI DISTRUSE ASTA E ADEVARUL PENTRU CINE VREA SA PRICEAPĂ.IAR VOI NU FACETI DECAT SA VA DATI CU PAREREA, SA INFLUENTATI OAMENII POATE CHIAR JUSTITIA PE SPATELE SI SUFERINTA ALTORA .

 8. Stire pe…sursă.
  Purta microfoane la sutien si inregistra discuțiile provocatoare cu ținte alese de cei interesați. Multi au vorbit vrute si nevrute…ca intre colegi.
  Asa este ?

 9. Observ mare interes pentru acest băiat despre care toată lumea spune ca este un Om deosebit. Ii doresc sanatate si putere sa treaca peste acest necaz ca in rest totul in viata se plătește si tu care ai facut raul dar si familia ta.

 10. Pt sursica. Da asa este chiar ea a spus si chiar se lauda prin oras patronii stiu bine asta.Oricine putea fi in locul acestor oameni nevinovati dar trebuiau sa fie ei ca doar erau sefi.Vai de mama noastra numai o justitie corecta si independenta ii mai poate salva ca oricum nebuna se lauda peste tot cu barbatusau ca e la SRI si nu ii e frica de nimic iar acum e clienta DNA-ULUI ca aia sunt baieti buni ca au scapat- o de un dosar.

 11. Ha ha ha incepura lingaii sa iti pupe pantofii Vladescule dar ai rabdare ca iti dau un șut în fund imediat iar tu treci la semnat hartii si acte de control ca tot asttia spun ca ai experiență in domeniu ha ha ha dar noi stim ca nu ai fost o zi pe teren sa faci un act de control , că de Diaconescu nu a fost bun ca venea de la inspectie fiscala dar era dinspre Corabia si lumea stie ce zic. Ha ha. Tu semnează linistit cat mai mult ca ,, mintea vine dupa post,,

 12. JUSTIȚIA DE RAHAT.! ERA VORBA DE O SUSPENDARE PROVIZORIE A ORDINULULUI. VOI PAPATI SALARII URIASE SI APOI PENSII URIASE SA FACETI DREPTATE UNOR OAMENI DESPRE CARE TOTI STIM CA SUNT NEVINOVATI IAR VOI FACETI PE PLAC DNA- ULUI !VAI DE MAMA NOASTRA IN CE TARA TRĂIM!

 13. Curaj si capul sus Florine ,, cam taran,, asa cum iti ziceau unii oraseni dar eu le spun ca esti un om cu mult caracter pentru care cuvântul Prietenie nu si-a pierdut inca semnificatia dar multi dintre ăștia de la oraș nu îl mai cunosc.Lasa-i sa se mănânce între ei si mergi inainte cu demnitatea omului tot de la țară.S i tot pe aici pe la noi, pe uliță se spune ca,, nu mor caii cand vor câinii,,

 14. Cand vezi ce avocat are dna DM,ce avocat are dl. B.,cel mai bun pe penal din judet,si dl F D.,nu trebuie sa pui la îndoială actul de justitie
  Deja s a facut o prima analiza a dosarelor in instanța din Rm.Valcea .Acest articol le a aratat oamenilor,prin comentariile pertinent facute,o prima solutie dată de instanța publicului,sincer,rar văzută pana acum.Dumnezeu sa le dea harul si priceperea necesare judecatorilor ca sa dea cea mai corecta si justa sentință.

 15. Aici nu e vorba de Harul judecătorilor ci de dreptate, corectitudine ca este in joc sanatatea, cariera si viata unor oameni nevinovati, de suferinta familiilor lor al caror singur defect e ca au avut incredere in oamenii.E o lectie de viata pentru oricare dintre noi!

 16. Stire de ultimă oră: domnul Purcel de la Curtea de Conturi Olt ,fost director pe la Finantele SLATINA, este tot mai interesat de functia dlui. Diaconescu .A facut si un drum la Bucuresti…
  Incepe lupta pentru cotoias.

 17. Purcel vrea directorvla ANAF?
  Păi, care i pila lui ?
  Stanescu e pe ducă. Valcov si Bercea ?
  Am glumit cu Bercea.Oprescu ?
  Cineva de la servicii,pile al nevestii.
  Da,dar deschide Cutia Pandorei si nu l văd bine.Nu prea i bine vazut la Curte !

 18. NEVASTA TE RIDICĂ…
  PILELE VIN DE LA SOTIA LUI PURCELSI DE LA SERVILISMUL POLITIC AL LUI DE LA CURTEA DE CONTURI.
  DACA AR INTRA SI- N ACEASTĂ INSTITUTIE PESTRA PRICINĂ CE BINE AR
  Fi.

 19. Hai ca incepe spectacolul cu Purcel la finante! Diaconescu ca tot poporul stie cat l-au tocat astia fara sa faca nimic omul si i-au facut dosar la DNA dar cu Purceii e de lucru.In atentia doamnelor din finante …pesca porcina e contagioasa.!

 20. Citesc comentariile voastre si observ in primul rand gradul scazut de cunostinte la lb romana..gramatica va pune in dificultate atunci cand nu invatati la timp. Probabil..sunteti din categoria ,,diplomelor obtinute la 40 de ani”. Frustrarile voastre personale si profesionale pe care incercati sa le scoateti in evidenta va aduc doar negativitate si dorinta de a avea inteligenta unui om care a dobandit-o in multi ani de munca..stiti voi..anii aia de munca si de perseverenta prin care voi nu ati trecut si e de inteles frustrarea..atunci cand voi stati la Tv iar altii nu stiu cum sa citeasca si sa culeaga mai multe informatii. Domnul de care ati discutat mai sus, este printre cei 2-3 oameni capabili din Slatina sa detina cam orice functie si-ar propune. Cu siguranta domnul Purcel are codul fiscal in mana acum iar voi telecomanda si eventual si o banala tigara ca doar v-ati enervat cand ati inceput sa imi cititi comentariul. Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente iar mintile mici discuta oamenii. O zi plina de frustrari si obstacole va doresc in continuare!

 21. Desteptul nu da sfaturi !
  Dl.Sorin face pe desteptul,criticandu i pe cei care n au scris corect comentariile.
  Nu i vad deșteptăciunea, fraze lungi ,obositoare,virgule aiurea, s.a.
  Ideile.evenimentele, oamenii, NU se …discută ! Cat despre frustrare…

 22. Dumneavoastra nu vedeti desteptaciunea..pentru ca nu aveti cum. Cat despre studiile recente pe la Spiru sau pe langa Slatina..la cum ati scris nu era nevoie sa specificati ca sunteti proaspat absolvent. Frustrarea atinge cote maxime. Domne’ de ce nu va exprimati opinia fara sa va ascundeti in spatele unui nume fake daca sunteti asa destept sub propria identitate? Va spun eu de ce. Stiti..atunci cand esti mort, nu stii ca esti mort doar ceilalti din jur sufera. Asa se intampla si cand esti prost, nu stii ca esti prost. Imi inspirati ca in spatele unui ecran se afla un om extrem de penibil si extrem de frustrat. Mergeti, domnule, in continuare la studii si poate o sa prindeti o mica parte din inteligenta domnului Purcel. Poate. Pentru ca poate o sa ramana. Pentru ca peste cativa ani o sa fiti tot un frustrat care se va ascunde in spatele unui ecran si va comenta oamenii si probabil o sa priviti cum domnul Purcel isi va culege roadele pe urma experientei profesionale si a succesului de care se bucura. Dar pana atunci..dumneavoastra incercati sa cititi ceva..la cati neuroni aveti..la pensie o sa fiti leguma probabil. Acum cred ca sunteti o ,,floricica” care asteapta sa infloreasca pe spatele altora. Asteptati domnule, o sa sfarsiti asteptand. Succesul vine pentru cei care au muncit pentru el. De ,,legume” ca dumneavoastra ne lovim peste tot..dar noi ne bucuram pentru ca asa devenim din ce in ce mai importanti. Si daca nu am fi un pericol pentru voi..nu ati discuta despre noi! Noi va multumim si va recomandam sa intoarceti mai pregatit data viitoare!

 23. Dragilor,ce v ati inflamat așa de rău, omul n a zis nimic de rău despre dl. Purcel ?Sarira ți pe el de parcă l ar fi ponegrit,acuzat sau facut răufăcător de ceva.Oleeele , ce oameni sensibili !

 24. 1. Nu ma intereseaza o functie eliberata urmare unei conjuncturi nefericite a unui om.
  2. Competitia nu mi-a displacut niciodata. Dimpotriva!
  3. Nu face parte din planul meu profesional, in urmatorul an, o asemenea ipoteza.
  Va rog sa terminam cu aceste comentarii inutile. Doar, daca nu aveti ceva mai bun de facut! Multumesc!

 25. N am putut sa dorm dupa ce am citit comentariul dlui.Purcel ,scurt si la obiect.Nu l interesează aceasta functie…!
  Foarte frumos ! Pentru că, in anul viitor acesta tinteste o alta ,mult mai bună. Sef la Curtea de Conturi Olt.Totul se incarte im COADA politicului.Multe se pot intampla in anul care vine.Acum,iertati mă, plec la Bucuresti,la Catedrala Neamului.Voi da si niste acatiste .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here